به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای مهران ، جمعی از طلاب و روحانیون مهران در اعتراض به اهانت بیشرمانه مجری ستاد انتخاباتی روحانی در ایلام در حوزه علمیه ولیعصر (عج) مهران تجمع و اعتراض خود را به مسئولان دولت اعلام کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران , ، جمعی از طلاب و روحانیون مهران در اعتراض به اهانت بیشرمانه مجری ستاد انتخاباتی روحانی در ایلام در حوزه علمیه ولیعصر (عج) مهران تجمع و اعتراض خود را به مسئولان دولت اعلام کردند.,تحصن کنندگان با شعارهای مرگ بر فتنه گر ، مرگ بر منافق همچنان بر مواضع خود برای برخورد جدی با اهانت کنندگان به ساحت قدسی امام رضا(ع) پافشاری کردند.



تحصن کنندگان با شعارهای مرگ بر فتنه گر ، مرگ بر منافق همچنان بر مواضع خود برای برخورد جدی با اهانت کنندگان به ساحت قدسی امام رضا(ع) پافشاری کردند.
,

,

,

, ,
تصاویر بیشتر برای مطلب:
, , , ]
ارسال دیدگاه