به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجو پرس ، بسیج دانشجویى دانشگاه بیرجند خطاب به مسئولین ستاد هاى کاندیداهاى دوازدهمین انتخابات ریاست جمهورى در استان خراسان جنوبی نامه ای نوشت؛
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,متن نامه به شرح ذیل مى باشد:
,,
مسئول محترم ستاد حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی/دکتر اسحاق جهانگیری/ حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید ابراهیم رئیسی/ دکترمحمد باقر قالیباف/ مهندس سید مصطفی میرسلیم/ مهندس سید مصطفی هاشمی طبا در استان خراسان جنوبی
,,
سلام علیکم
,همانطور که مستحضرید، دانشگاه از ابتدای تاسیس نقشی پر رنگ در تحولات سیاسی و اجتماعی مختلف کشور داشته است و در برهه های متفاوت، نقشی بی بدیل در رشد آگاهی مردم، ایفا نموده است. در این روزها که مردم در آستانه انتخابی بزرگ قرار دارند و رئیس اجرایی چهار سال آینده کشور را تعیین خواهند کرد، لزوم نقش آفرینی نهاد دانشگاه بیش از هر زمان دیگری روشن است، در این راستا بسیج دانشجویی معتقد است آن چه می تواند این بن بست ها را باز کند و در مسیر پیشرفت کشور امکان های جدیدی را بیافزاید، حضور و نقش آفرینی فعال مردم در صحنه های مختلف است.
,,
این نگاه به حضور مردم ارتباط تنگاتنگی با ارزش نهادن به فهم و آگاهی مردمی دارد. محور بحث های انتخاباتی نیز باید متمرکز بر ارائه برنامه اجرایی نامزدها و بررسی کارنامه افراد از جهت تطابق آن با ویژگی های لازم در مدیریت قوه مجریه باشد.
,,
بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند، همت خود را در این انتخابات، معطوف به افزایش آگاهی دانشجویان از شرایط و اولویت های کشور، مقابله با دوقطبی و چند قطبی های کاذب و شناسایی و معرفی توانمندی نامزد های انتخابات می داند.
,,
در این راستا، از ستاد تبلیغاتی جنابعالی در استان خراسان جنوبی دعوت می نماید تا با حضور نماینده ای از طرف شما در میز گزد انتخاباتی دانشگاه بیرجند (قطب علمی شرق کشور)، به طرح دیدگاه ها و برنامه های خود پیرامون اساسی ترین مسائل کشور بپردازید و با پاسخگویی به سؤالات دانشجویان در مسیر افزایش آگاهی دانشجویان و مردم قدم بردارید.
,,
والعاقبه للمتقین
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه