اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پرداخت تنها ۴۰ میلیون به اتوبوسرانی توسط شهرداری/ آقای شهردار سرنوشت یک میلیارد تومان بدهی شما به اتوبوسرانی چه می شود؟

پرداخت تنها ۴۰ میلیون به اتوبوسرانی توسط شهرداری/ آقای شهردار سرنوشت یک میلیارد تومان بدهی شما به اتوبوسرانی چه می شود؟
در طی هفته های گذشته خبرهایی مبنی بر تعویق ۶ ماهه حقوق کارکنان اتوبوسرانی در فضای مجازی و سایت های خبری منتشر شد که در آن کارکنان اتوبوسرانی خواستار دریافت حقوق معوقه خود بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ در حالی کارکنان اتوبوسرانی گلایه از حقوق معوقه خود داشتند که طبق گفته آنان کارکنان این سازمان بدهکاری شهرداری بسیار بالاتر از رقم حقوق معوقه است.

یکی از کارکنان اتوبوسرانی زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: آقای شهردار لازم نیست از درآمد شهرداری به سازمان اتوبوسرانی پولی پرداخت کنید شما مبالغ یک میلیارد که شهردار قبل از بودجه اختصاصی اتوبوسرانی برداشت کرده است به سازمان بدهید.

محسن ادامه داد: اگر پول فروش اتوبوس های فرسوده ای که در مزایده به فروش رفت و جهت بدهی شهرداری هزینه شد را پرداخت کنید مشکل سازمان اتوبوس رانی نیز رفع می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: شهردار زابل معجزه کرده است چرا که بعد از این همه دوندگی پرسنل، وساطت امام جمعه، فرماندار و تعدادی از اعضای شورا برای احقاق حقوق پرسنل اتوبوسرانی جناب شهردار بابت پنج ماه حقوق معوقه، عیدی و پاداش پایان سال تنها مبلغ چهل میلیون به حساب اتوبوسرانی پرداخت کرده اند.

محسن ابراز کرد: جناب شهردار شما که رنج شرمندگی و بی پولی را نزد خانواده و جلوی فرزندان را تجربه نکردید و نمی دانید وقتی فرزندتان خواهان تنها یک بیسکویت است در حالی که شبانه روز زحمت می کشید اما در نهایت حقوقتان به موقع پرداخت نمی شود و نمی توانید این نیاز فرزندتان را رفع کنید چه دردی دارد.

وی در پایان گفت: جناب شهردار در روزهای پایانی عمر مسولیت خود در مسند شهردار قصد بذل و بخشش گویا دارند اما فکر نمی کنند که این بخشش در قیاس با بدهی که نسبت به سازمان اتوبوسرانی دارند بسیار اندک است و حتی جوابگوی حقوق معوقه هم نمی تواند باشد.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه