logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار تنگستان:

تنگستان نیاز به مدارس خوب و مراکز فنی و حرفه ای مجهز و نیروی انسانی ماهر دارد

تنگستان نیاز به مدارس خوب و مراکز فنی و حرفه ای مجهز و نیروی انسانی ماهر دارد
فرماندار تنگستان تخصیص اعتبارات بیشتر به حوزه آموزش و پرورش را بیشتر از عمران شهری دانست و گفت: تنگستان نیاز به مدارس خوب و مراکز فنی و حرفه ای مجهز و نیروی انسانی ماهر دارد؛ باید با وسعت دید به هزینه کرد اعتبارات در عرصه دانش پرداخت و برگزیدگان این عرصه را به عنوان الگو قرار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، عادل دهدشتی فرماندار شهرستان تنگستان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرا رسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم و در نشست کارکنان آموزش و پرورش و معلمان نمونه تنگستان گفت: کشورهای مختلف در مقاطع مختلف زمانی، برای توسعه یافتگی مؤلفه های متفاوت داشته اند که با گذشت زمان تغییراتی در آن ها رخ داده است و با در نظر گرفتن یک مؤلفه اثرگذار، کشوری توسعه یافته دانسته اند که ملاک های ارزیابی اش،شاخص های نیروی انسانی اش باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما,

, ,

عادل دهدشتی تصریح کرد: برای پرورش نیروی انسانی کارامد، شایسته است با سیاست گذاری و برنامه ریزی مطلوب،بستر مناسبی فراهم شود؛ تلاش دولت تدبیر و امید نیز از آغاز تا کنون در این راستا بوده است.

,

فرماندار تنگستان با بیان این که شاخص های در نظر گرفته شده برای تخصیص اعتبارات و توسعه شهرستان ها یکسان نیست افزود: شهرستان تنگستان با توجه به پراکندگی جغرافیایی خود ( 30 درصد بافت شهری و 70 درصد بافت روستایی )اعتبار ویژه ای برای احیای زیرساخت ها و تجهیز می طلبد.

,

وی تخصیص اعتبارات بیشتر به حوزه آموزش و پرورش را بیشتر از عمران شهری دانست و گفت: این شهرستان نیاز به مدارس خوب و مراکز فنی و حرفه ای مجهز و نیروی انسانی ماهر دارد؛ باید با وسعت دید به هزینه کرد اعتبارات در عرصه دانش پرداخت و برگزیدگان این عرصه را به عنوان الگو قرار داد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه