اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه زابل عنوان کرد:

ویژه خواری عده ای خاص از مرزسیستان/ رکود و مشکلات معیشتی با عدم بهره برداری از تولید داخلی

ویژه خواری عده ای خاص از مرزسیستان/ رکود و مشکلات معیشتی با عدم بهره برداری از تولید داخلی
امام جمعه زابل عنوان کرد: استفاده نکردن از فرصت ها و تولیدات داخلی موجب رکود در کشور و مشکلات معیشتی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ حجه الاسلام والمسلمین علی اکبر کیخا در گردهمایی یک روزه منطقه ای مشترک ائمه جمعه و ستادهای نمازجمعه شهرستان های منطقه سیستان با موضوع اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال و در کنار آن نمازجمعه یک قرارگاه تقوا- بصیرت و اخلاق که در مصلی المهدی ( عج ) شهرستان زابل برگزار شد، عنوان کرد: عدم استفاده از فرصت بهینه مرز و سو مدیریت باعث شده آن طوری که باید مرزنشینان خطه سیستان از فرصت مرز نتوانند استفاده کنند.

وی در این راستا افزود: اینکه مردمی با این همه استعداد وپتانسیل از فرصت مرز برخوردار باشند اما محتاج و نیازمند باشند بسیار مضحک و خنده دار است بنابراین باید با هدف درست و مدیریت شده این اشتباه را جبران کرد.

امام جمعه زابل تصریح کرد: با اینکه منطقه آزاد سیستان ایجاد نشده اما ببینیم از منطقه ویژه رامشار که در دولت یازدهم تصویب شده چقدر توانستیم استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه با دپو کالا در شهرستان های منطقه سیستان می توان اشتغال ایجاد کرد، ادامه داد: چرا تعدادی افراد خاص از مرز ویژه خواری کنند و بعضی از کالاها را از کشور همسایه گرفته و در استان خراسان به دو برابر قیمت به فروش برسانند در حالی که به راحتی می توان منطقه رامشار را به یک بارانداز تبدیل کرد تا دیگران از این محل خرید کنند و از این طریق چندین شغل ایجاد شده تا مردم از محروم ماندن رهایی یابند.

حجه الاسلام کیخا خاطرنشان کرد: طرح کوثر با محوریت هر طایفه وفامیل یک کارخانه یا کارگاه تولیدی ایجاد کند وجه مشترک همه ائمه جمعه است تا از این طریق سبب تقویت روحیه جهادی و انقلابی و تکیه بر اقتصاد مقاومتی شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه