logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

گزارش

میدان موتورسواری یا رَمپ اختصاصی معلولان!/ وقتی موتورسیکلت ها حقوق معلولان را رعایت نمی کنند

میدان موتورسواری یا رَمپ اختصاصی معلولان!/ وقتی موتورسیکلت ها حقوق معلولان را رعایت نمی کنند
متاسفانه برخی از موتورسواران این جایگاه ها را محل ترددی برای خود می دانند، غافل از اینکه برای معلولان ساخته شده با سرعت از آن عبور می کنند و اسباب مزاحمت برای آنها ایجاد می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان زنان؛رمپی برای معلولان یا برای ورود موتور سیکلت ها. نشانه ها برای نابینایان یا برای ویراژ موتور سیکلت ها؟ این ها سوال هایی است که ذهن معلولان را درگیر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از آرمان زنان, آرمان زنان, ؛رمپی برای معلولان یا برای ورود موتور سیکلت ها. نشانه ها برای نابینایان یا برای ویراژ موتور سیکلت ها؟ این ها سوال هایی است که ذهن معلولان را درگیر کرده است.,

از هنگامی که شهرداری با یک اقدام مثبت و مناسب برای تردد معلولان و نابینایان جایگاه های خاصی را تاسیس کرد «هر چند که برخی از معلولان از غیر استاندارد بودن این جایگاه ها سخن می گویند» وجود این جایگاه ها باعث شده است تا  معلولان بتوانند با ویلچر و نابینایان با عصای سفید از کنار قسمت های مشخص شده پیاده رو تردد کنند اما متاسفانه برخی از موتورسواران این جایگاه ها را محل ترددی برای خود می دانند، غافل از اینکه برای معلولان ساخته شده با سرعت از آن عبور می کنند و اسباب مزاحمت برای آنها ایجاد می کنند.

,  غیر استاندارد بودن,

* ویراژ موتورسواران بی احتیاط
زهرا دختر 35 ساله معلول که بر اثر سانحه تصادف از دو پا فلج شده است و پس از سال ها خانه نشینی چند سالی است که برای انجام کارهای شخصی اش از خانه بیرون می آید.

, * ویراژ موتورسواران بی احتیاط, * ویراژ موتورسواران بی احتیاط,
,

او می گوید: «بارها شده است که هنگام عبور از رمپ ها موتورسواری با ویراژ دادن سریع از کنارم گذشته است به طوری که عصایم را رها کردم و نقش بر زمین شدم. نمی دانم این موتور سواران از جان این جایگاه هایی که مخصوص ما معلولان است چه می خواهد. همین چند روز پیش با مادرم از گذری عبور می کردیم که یک موتور سوار با سرعت از کنار ما رد شد و چادر مادرم به کنار موتور گیر کرد و به زمین افتاد.

,

اگر کسی به آنها بگوید که این جا محل ویراژ دادن و تردد نیست خوب است. خدا خیر بدهد به شهرداری حالا که جایگاهی برای ما درست کرده باید فرهنگسازی و اطلاع رسانی هم بکند که این جایگاه مخصوص تردد معلولان است.»

,

* حقوق ما را رعایت کنید ترحم نمی خواهیم
به گفته سارا دختر 24 ساله که بر اثر سانحه تصادف، ویلچر نشین شده است، «باید حق استفاده از فضای شهری برای همه شهروندان وجود داشته باشد ولی ما معلولان شهروندان خاص هستیم. نمی خواهیم به ما ترحم کنید. همین که حقوق ما را رعایت کنید از شما سپاسگزاریم. برخی از معلولان حتی فضای جلوی درب خانه هایشان مناسب‌سازی نشده است.

, * حقوق ما را رعایت کنید ترحم نمی خواهیم, * حقوق ما را رعایت کنید ترحم نمی خواهیم,
,

وقتی با ویلچر از خانه بیرون می آیند درون چاله ها می‌افتند. این موضوع از یک سو و از سوی دیگر عبور و مرور مکرر موتور سیکلت ها ااز مکان هایی که برای ما ساخته اند است. گویی نیروی انتظامی تنها به نداشتن کلاه ایمنی و گواهینامه موتور سواران گیر می دهد و شاید این موضوع برای آنها کم اهمیت باشد که موتور سواری با ویراژهای پی در پی و تردد در جایگاه معلولان آنها را بیازارد.»

,

مریم زن 52 ساله معلول که با عصا تردد می کند و در یکی از مناطق شمالی اصفهان زندگی می کند، می گوید: «در مناطق محروم به مناسب سازی معابر برای معلولان کمتر توجه شده است. شاید برخی از کوچه های تنگ و باریک منطقه شمال اصفهان، مانعی برای مناسب سازی ها باشد اما به نظر من اگر مناسب سازی هم باشد وجود موتورسوران زیاد در این مناطق باعث می شود تا معلولان آسیب بیشتری ببینند.

,

دیده می شود که در برخی از پارک ها رمپ هایی برای معولان ساخته شده است اما موتور سوران با وقاحت تمام از روی رمپ ها عبور می کنند در حالی که می دانند این بخش مخصوص معلولان است. این موضوع اطلاع رسانی و فرهنگسازی ویژه نیروهای انتظامی، سازمان خدمات شهری و شهرداری را می طلبد که به مردم و موتورسواران گوشزد کنند این جا مکان تردد آنها نیست.»

,

در 10 سال گذشته جمعیت معلولان زن در کشور یک میلیون و 300 هزار نفر بود و این در حالی است که در سال های اخیر رشد دوبرابری داشته است و این موضوع توجه بیشتر مسئولان را به این قشر آسیب پذیر نشان می دهد و می طلبد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه