اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر جمنا مازندران:

آزمایش موشکی حمایت از دولت و نظام اسلامی بود/ اظهارات ضدامنیتی روحانی در مناظره

آزمایش موشکی حمایت از دولت و نظام اسلامی بود/ اظهارات ضدامنیتی روحانی در مناظره
دبیر جمنا مازندران با بیان اینکه آزمایش موشکی در شرایط بدعهدی غرب در پسابرجام، حمایت از دولت و نمایش قدرت نظام اسلامی بود، خواستار خویشتن‌داری کاندیداها در طرح مسائل مجعول ضدامنیتی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمداسماعیل امام‌زاده در گفت‌وگو با بلاغ، پیرامون مناظره دوم کاندیداهای ریاست جمهوری با انتقاد از اظهارات روحانی، که از مردم خواست تا با رأی دادن به او سایه جنگ را از کشور دور کنند، اظهار کرد: دوقطبی‌سازی و ترساندن مردم از جنگ موهوم توسط آقای روحانی با وجود فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، که قدرت حضور مردم در صحنه و رشادت‌های فرزندان دلیر ملت ایران را موجب دورسازی سایه جنگ از ایران بیان داشته بودند، تلاش ناموفق روحانی برای متهم‌کردن رقبای خود به جنگ‌آوری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اشاره به گفته‌های ناصحیح روحانی در زمینه عدم استفاده از اهل سنت و بانوان در مناصب دولتی، ایجاد شکاف در وحدت ملی و دلربایی برای رأی‌آوری میان اقلیت‌های دینی با طرح مسائل ضدامنیتی را از پیامدهای خطرناک اظهارات روحانی دانست و خواستار خویشتن‌داری کاندیداها در طرح مسائل مجعول ضدامنیتی شد.

دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مازندران در ادامه با بیان اینکه روحانی با اشاره به اینکه شهرهای زیرزمینی را آمدند نشان دادند تا برجام را بر هم بزنند و اینکه می‌خواستند از برجام به صورت صددرصدی نتوانیم استفاده کنیم، افزود: نمایش اقتدار موشکی عامل قدرت دولت در استیفای حقوق ملت ایران در برجام است که نباید آقای روحانی مرعوبانه حرف‌های دشمنان انقلاب را تکرار کند.

وی در همین ارتباط یادآور شد: آقای روحانی در این مناظره با اشاره به آزمایش موشکی عنوان داشت که: " روی موشک شعار می‌نویسند تا برجام را به هم بزنند"، اولاً آقای روحانی به‌خوبی می‌داند که آزمایش موشکی در شرایطی که بعد از برجام آمریکایی‌ها همچنان به نقض تعهد خود ادامه می‌دهند و همچنان از گزینه نظامی ما را می‌ترسانند، حمایت از دولت و نمایش قدرت نظام اسلامی است و ثانیاً شعار روی موشک عبارت حضرت امام(ره) مبنی بر " اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود" بود که نباید آنچنان آقای روحانی را عصبانی کرده باشد که در مقطع حساس مناظره از آن انتقاد کند.

امام‌زاده سیاست نرمش کامل و دیپلماسی لبخند و ملتمسانه دولت در سیاست خارجی را عامل جری‌شدن آمریکا و دولت دست‌نشانده سعودی در جسارت‌های روبه‌تزاید آنان به ملت بزرگ ایران و مقدسات دینی‌مان دانست و گفت: سبد فرهنگ و سیاست دولت طی چهار سال اخیر را کم‌مایه و سبک بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه