logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس بسیج سازندگی قزوین خبر داد

انجام 400 پروژه عمرانی و محرومیت‌زدا/ 2300 هکتار از اراضی استان در حال بیابان زدایی است

انجام 400 پروژه عمرانی و محرومیت‌زدا/ 2300 هکتار از اراضی استان در حال بیابان زدایی است
رییس بسیج سازندگی استان گفت: از بدو تاسیس سازمان بسیج سازندگی در استان بیش از 400 پروژه عمرانی و محرومیت زدایی انجام شده است و برخی از این پروژه‌ها با حمایت قرارگاه کوثر و قرارگاه خاتم در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ حمیدرضا اله بداشتی رییس بسیج سازندگی استان قزوین ظهر امروز(شنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه در دفتر مجتمع آوینی اظهار کرد: بسیج سازندگی در سه حوزه محرومیت زدایی، اقدامات جهادی و اردوهای جهادی با هدف خدمت رسانی به مردم در مناطق محروم مشغول به فعالیت است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی در ادامه افزود: فلسفه وجودی فعالیت‌های بسیج سازندگی شبیه اقدامات جهاد سازندگی است و در طرح‌هایی چون سوادآموزی با همکاری نهضت سوادآموزی استان انجام شد؛ همچنین در بحث صیانت از جنگل‌ها و بیابان زدایی 2300 هکتار از اراضی در بوئین زهرا و آبیک توسط بسیجیان در حال درختکاری است. 

این مسئول اذعان کرد: براساس ماده 147 قانون اساسی در حوزه محرومیت زدایی بسیج سازندگی یک دستگاه اجرایی است که با تصویب شورای نگهبان و مجلس به عنوان مجری طرح‌های دولتی معرفی شد و از سال 79 در کنار فعالیت‌ها جهادی به اقدامات اجرایی نیز پرداخت. 

وی ادامه داد: از بدو تاسیس سازمان بسیج سازندگی در استان بیش از 400 پروژه عمرانی و محرومیت زدایی انجام شده است و برخی از این پروژه‌ها با حمایت قرارگاه کوثر و قرارگاه خاتم در حال انجام است. 

اله بداشتی با اشاره به فعالیت‌های بسیج سازندگی در مناطق محروم عنوان کرد: احداث خانه‌های عالم در مناطق محروم، ساخت اورژانس محلی، آبرسانی به مناطق محروم، تعمیر و بازسازی حسینه‌های و مساجد روستایی، احداث خانه بهداشت، ساخت غسالخانه در روستاها، احداث کانال آب کشاورزی، ساخت راه‌های روستایی، ساماندهی گلزار شهدا و ساخت و مرمت خانه‌های روستایی و احداث کتابخانه، اجرای المان شهدا و پارک محله محور و تجهیز مدارس از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در استان است. 

ساخت سد خاکی با ظرفیت ذخیره 400 هزار متر مکعب آب 
وی تصریح کرد: در پروژه فاز سوم باند امام علی(ع) شهر محمدیه به عنوان دستگاه همکار حضور داشتیم و با مدیریت مهندسان بسیج سازندگی در راستای کاهش بار ترافیکی این منطقه این پروژه به بهره برداری رسید. 

رییس بسیج سازندگی استان قزوین گفت: در منطقه آق بابا قزوین نیز یک سد خاکی با ظرفیت ذخیره 400 هزار متر مکعب آب و طول 5.7 کیلومتر در حال ساخت است که این مخزن آبی می‌تواند با آبرسانی به باغات آق بابا آنها را اِحیا کرده و به حوزه تولید کمک کند. 

وی درباره اشتغال‌زایی بسیج سازندگی در استان ابراز کرد: در حوزه تعریف شغل تعارفی وجود دارد که مطابق آن باید اشتغالزایی تعریف شود، مثلا نمی‌توان فردی را که هفته‌ای 4 ساعت کار می‌کند را جزو شاغلین به حساب آورد؛ بلکه فردی را که با درآمدزایی روزانه خانواده‌اش را تامین مالی می‌کند جزو شاغلان محسوب شود. 

اله بداشتی افزود: بسیج سازندگی با قدم برداشتن در حوزه تولید و اشتغال توانست یک الگوی موفق در اقتصاد مقاومتی ارائه دهد و یک الگوی شفابخش به جامعه داد که دستگاه‌های دیگر به عنوان چرخ دنده‌هایی باید برای گسترش اشتغال به ما کمک کنند. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ساخت سد خاکی با ظرفیت ذخیره 400 هزار متر مکعب آب ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه