logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

استاندار قزوین:

اقتدار و امنیت نظام در گرو حضور پرشور مردم در انتخابات است

اقتدار و امنیت نظام در گرو حضور پرشور مردم در انتخابات است
استاندار قزوین گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات سبب اقتدار هر چه بیشتر نظام انقلاب اسلامی در عرصه‌ جهانی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نگاه آبیک، مراسم بزرگداشت روز معلم  با حضور فریدون همتی استاندار قزوین، علی رحمانی فرماندار آبیک، مهرداد یحیایی رئیس آموزش و پرورش شهرستان آبیک و دیگر مسئولین دستگاههای اجرایی در تالار نیلوفر این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  نگاه آبیک، مراسم بزرگداشت روز معلم  با حضور فریدون همتی استاندار قزوین، علی رحمانی فرماندار آبیک، مهرداد یحیایی رئیس آموزش و پرورش شهرستان آبیک و دیگر مسئولین دستگاههای اجرایی در تالار نیلوفر این شهرستان برگزار شد., نگاه آبیک,

فریدون همتی، استاندار قزوین در این همایش ضمن تبریک روز جوان اظهار کرد: امام خمینی فرمودند معلم امانتداری ست که امانت او غیر از همه امانتهاست، انسان‌ها امانت معلمان هستند.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با فرهنگیان و معلمان فرمودند معلمی کارمندی نیست چرا که نقش معلم، نقش انسان سازی تربیت و هدایت انسان‌ها است.
استاندار قزوین با اشاره به جایگاه معلمان در جامعه تصریح کرد: خوشبختانه در تمام نظرسنجی‌ها و سنجش های صورت گرفته با وجود مناصب مختلف اداری و سازمانی معلمان مرجع مورد اعتماد مردم هستند.
همتی با بیان اینکه مشکلات معلمان در جامعه ابراز سیاسی قرار نگیرد، بیان کرد: معلمان با مشکلات بسیاری در جامعه دست و پنجه نرم می‌کنند اما بدون توجه به مشکلات مسئولیت و وظیفه خود را در مراکز  آموزشی و پرورشی به درستی ایفا می‌کنند.

,
,
,
,

وی با اشاره به جایگاه سازنده معلمان ابراز کرد: معلمان نسل جدید را برای آینده انقلاب تربیت می‌کنند که این موضوع نشان دهنده جایگاه والای معلمان در توسعه و پیشرفت کشور است.

,

استاندار قزوین با اشاره به ایام انتخابات اذعان کرد: روز ۲۹ اردیبهشت روز سرنوشت‌ساز ایران اسلامی است در این روز آینده کشور ( انتخابات ریاست جمهوری) و آینده شهر( انتخابات شورای اسلامی) با توجه به تصمیم  شما رقم خواهد خورد. 
این مسئول در ادامه اضافه کرد: حضور و مشارکت گسترده مردم در پای صندوق‌های رای بسیار حائز اهمیت است چرا که دشمنان  نظاره‌گر حماسه ملت ایران هستند.

,
,

وی با بیان اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات سبب اقتدار هر چه بیشتر نظام انقلاب اسلامی و دولت در عرصه جهانی و بین المللی خواهد شد، تاکید کرد: معلمان جهت تشویق حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی تلاش کنند تا ملت ایران حماسه عظیم دیگری را برای کشور رقم بزنند.

,

همتی ادامه داد: باید با شور و شعف در پای صندوق‌های رأی صف‌های طولانی تشکیل شود که معلمان در تشویق مردم برای حضور در این عرصه سیاسی و تببین اهمیت انتخابات و کیفیت انتخاب می‌توانند نقش عظیمی ایفا کنند.

,

وی عنوان کرد: خوشبختانه هم اکنون شرایط اقتصادی کشور رو به بهبود است و در آینده نیز میتوانیم با جذب سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیت های داخلی شرایط کشور را بهبود بخشیم.

,

استاندار قزوین تاکید کرد: ملت ایران در انتخابات حضور گسترده و پرشوری داشته باشند چرا که این مشارکت حداکثری دشمنان انقلاب را نا امید و دوستان نظام جمهوری اسلامی را خوشحال خواهد کرد.
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: رفع مشکلات  آب شرب شهرستان آبیک،  بحران آب، آبیاری نوین مزارع کشاورزی و تخت های بیمارستانی این شهرستان از دغدغه‌های اصلی استانداری قزوین است که به سرعت اقداماتی انجام خواهد شد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه