اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شوخی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با امنیت؛

انتـحار روحـانی!

انتـحار روحـانی!
رئیس دولت تدبیر برای باقی ماندن در قدرت بازی خطرناکی را شروع کرده و از ‌آنجایی که نمی‌تواند از کارنامه خود دفاع کند، با تغییر اولویت‌ها و ایجاد دوقطبی‌های متعدد سعی در کسب رأی بیشتر دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، انتخابات موسوم نقد، بررسی و ارزیابی عملکرد کاندیداهای طالب رسیدن به قدرت یا ماندن  در آن است. شیوه‌های تبلیغاتی نیز به وفور درحال ابداع و گسترش است اما پاشنه آشیل این گستردگی تبلیغات، بی اخلاقی‌ها و بی تدبیری‌های احتمالی نامزدها برای منکوب کردن رقیب و نشاندن سخنان خود بر کرسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, انتخابات موسوم نقد، بررسی و ارزیابی عملکرد کاندیداهای طالب رسیدن به قدرت یا ماندن  در آن است. شیوه‌های تبلیغاتی نیز به وفور درحال ابداع و گسترش است اما پاشنه آشیل این گستردگی تبلیغات، بی اخلاقی‌ها و بی تدبیری‌های احتمالی نامزدها برای منکوب کردن رقیب و نشاندن سخنان خود بر کرسی است.,

تجربه سال‌های 88 و 92 نشان داده است که موج آفرینی سیاسی چند روز مانده به انتخابات هرچند باعث تغییر نگرش توده‌ها و افزایش شانس پیروزی برای موج سواران است اما تبعات اینگونه شور آفرینی‌های کاذب و موج سواری ناقص، ماه‌ها و سال‌ها بر پیکره حاکمیت و دولت‌ها باقی می‌ماند.

,

گاها برخی سخنان کاندیداها (از هر طیف سیاسی) در شور فضای احساسی آنچنان بی‌محابا و بی‌پشتوانه مطرح می‌گردد که پس از چندی تازه متوجه اثرات سوء آنها بر مردم و کشور می‌شویم. نمونه اخیر این قبیل سخنان را می‌توان در ادعاهای رئیس جمهور فعلی کشورمان در دیدار مردم کرمانشاه و همدان و مناظره روز جمعه گذشته یافت.

,

آنجا که روحانی تهمت اعمال فشار حاکمیت برای عدم انتصاب عزیران اهل سنت کشورمان را در مقابل همگان اعلام می‌کند و یا برای دفاع بی‌قید شرط از برجام توان موشکی کشور را که بدون هیچ شکی ضامن امنیت است را به زیر سوال می‌برد و یا در بهت همگان کنایه اعدام‌ها و زندان‌های 38 ساله را به رقیبان خود روانه می‌کند بدیهی است که این سخنان سیگنال‌هایی برای ایجاد هزینه گزاف و نامعلوم! برای روزهای پیش روست.

,

هرچند نگارنده معتقد است، سیاست جدید آقای روحانی تازه در ابتدای مسیر خود می‌باشد و در ادامه به مراتب رادیکال‌تر از اکنون خواهد شد اما این سخنان قبح‌هایی را در سطح عمومی از بین خواهد برد که نمونه‌های آن هنوز پس از گذشت 8 سال در برخی سطوح کشور قابل لمس است.

,

سیاست جدید روحانی که شمّه‌های آن در مناظره روز جمعه به عینه قابل ملاحظه بود ایجاد میدان بازی پرتنش و احساسی برای رقیبان خود با چاشنی ایجاد عصبانیت در آن‌هاست.

,

شیوه مذکور هرچند مدلی مرسوم برای به در کردن رقیبان از صحنه است اما روحانی با سخنان چند روزه خود اثبات کرده است که هدف وسیله را توجیه می‌کند و برای حذف رقیبان از هیچ محدودیتی فرو گذار نیست. برای روحانی کار در انتخابات فعلی به‌جایی رسیده است که برخی اقدامات و سخنان خود را در طول 38 سال به راحتی زیر سوال می‌برد و ذره‌ای نگرانی از به زیر سوال رفتن خود و سایر نهادها در وجودش دیده نمی‌شود.

,

بگذریم از برخی رسانه‌های داخلی و خارجی که امروز تغییر سیاست روحانی در انتخابات را عملا اعلام کرده و فضا را برای سخنان مهیج‌تر آمده کرده‌اند.

,

مجددا تاکید می‌کنیم که این سخنان و سیاست‌های جدید هر چند امروز با تشویق عده‌ای که در هر دوره کاسبان این سخنان‌اند مواجه می‌شود و موجی از حضور و رای را برای فرد ساختارشکن به همراه می‌آورند اما پس از انتخابات چه فرد مذکور منتخب گردد و یا فرد دیگری اقبال مردم را کسب کند با تبعات این اقدامات ضد امنیتی برخورد خواهد کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه