اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی:

بیش از یک میلیون نفر در استان مرکزی واجد شرایط رای دادن هستند

بیش از یک میلیون نفر در استان مرکزی واجد شرایط رای دادن هستند
رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: یک میلیون و ۵۰ هزار و ۹۵۶ نفر در این استان واجد شرایط رای دادن هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از اراک امروز؛ شکرالله حسن بیگی رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: از این تعداد ۲۳ هزار ۶۹ نفر رای اولی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

حسن بیگی اظهار کرد: از مجموع واجدین شرایط رای دادن در استان،  ۴۵۸ هزار و ۸۴۲ در اراک، ۱۳ هزار و ۳۰۰ نفر در آشتیان، ۲۰ هزار و ۶۳۱ نفر در تفرش، ۸۲ هزار و ۹۵۱ نفر در خمین، ۴۳ هزار و ۸۴۸ نفر در خنداب، ۳۳ هزار ۶۶۷ نفر در دلیجان، ۴۱ هزار و ۵۶۴ نفر در زرندیه، ۱۱۷ هزار و ۸۵۰ نفر در ساوه، ۹۰ هزار و ۲۷۷ نفر در شازند، ۲۲ هزار ۶۵ نفر در فراهان، ۲۹ هزار و ۶۹۵ نفر در کمیجان و ۳۹ هزار ۲۶۵ نفر در محلات واجد شرایط رای دادن هستند.

,

۱۴۲۰ شعبه رای گیری در استان مرکزی پیش بینی شد

, ۱۴۲۰ شعبه رای گیری در استان مرکزی پیش بینی شد, ۱۴۲۰ شعبه رای گیری در استان مرکزی پیش بینی شد,

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: ۱۴۲۰ شعبه اخذ رای در این استان آرای مردم را در پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا جمع آوری می کند.

,

وی ادامه داد: همچنین یک هزار و ۷۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان پیش بینی شده است.

,

حسن بیگی اظهار کرد: همه دستگاه های اجرایی باید برای افزایش شور و نشاط انتخاباتی در فضای سالم و رقابتی تلاش لازم را صورت دهند.

,

وی ادامه داد: مبنای انتخابات شورآفرینی و افزایش سرمایه های اجتماعی است که با قرار گرفتن امکانات در اختیار همه ی دیدگاه های سیاسی این مهم محقق می شود.

,

معاون سیاسی استانداری مرکزی افزود: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا موجب عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی در منطقه و جهان و برگ زرین دیگری از حمایت مردمی از این نظام اسلامی است.

,

انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۲۹ اردیبهشت ماه جاری برگزار می شود.

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه