اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دکترای علوم اقتصاد:

رئیس جمهور آینده باید دارای روحیه جهادی باشد/ محقق کردن اقتصاد مقاومتی از شرایط کاندیدای اصلح است

رئیس جمهور آینده باید دارای روحیه جهادی باشد/ محقق کردن اقتصاد مقاومتی از شرایط کاندیدای اصلح است
دکترای علوم اقتصادی گفت: رئیس جمهور آینده باید روحیه جهادی داشته و به قول های قبل از انتخابات خود دقت کند زیرا خیلی از موارد عنوان شده فقط در حد شعار باقی مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در حالی چند روز دیگر تا برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشور فرصت باقی مانده که نامزدهای تایید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان باید تلاش کنند براساس اصل شایسته سالاری، دانایی و توانایی خود را در معرض سنجش افکارعمومی قرار دهند، از این رو آنچه در این برهه اهمیت بالایی پیدا می کند، نوع انتخاب و گزینش فردی است که اصلح افراد باشد.

در همین راستا «نظر دهمرده» دکترای علوم اقتصادی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون یکی از ویژگی های رئیس جمهور آینده را فردی با روحیه جهادی مطرح کرد و اظهار داشت: باید فردی انتخاب شود که سابقه مدیریت داشته و با اصول مملکت داری آشنایی داشته باشد به گونه ای که در بحران های احتمالی کشور را از خطرات دور نگاه دارد.

وی با بیان اینکه کاندیدای اصلح باید تمام عرصه های اجتماعی، اقتصادی و غیره را مدنظر قرار دهد، گفت: محقق کردن اقتصاد مقاومتی از دیگر شرایط کاندید اصلح است.

وی با بیان اینکه کاندیداهای مورد نظر باید به قول ها و وعده های قبل از انتخابات خود دقت کنند، افزود: خیلی از موارد عنوان شده فقط در حد شعار باقی مانده است.

دکترای علوم اقتصادی با بیان اینکه کاندیداهای شورای شهر نیز باید تخصص های لازم را دارا باشند، افزود: در این راستا باید افرادی ورود پیدا کنند که در حوزه تخصصی خود مهارت های لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: با تعامل سازنده می توان قطب های جهان را به دست آورد از اینرو نامزد انتخاباتی باید به مسئله برجام توجه داشته باشد و نقاط قوت و ضعف آن را بشناسد تا از این روش نقاط ضعف مرتفع گردد.

نظردهمرده گفت: هیچکدام از نامزدهای انتخاباتی نباید به مردم قول افزایش یارانه دهند زیرا این مهم امری است که در گروه تایید مجلس خواهد بود بر همین اساس بهترین کاری که در خصوص یارانه می توان انجام داد افزایش چهار دهک کم درآمد جامعه خواهد بود.
انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه