logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اخبار انتخابات شورا:

روستای اخی جهان بازهم بدون شورا ماند!/۸ کاندیدای شورای اسلامی اخی جهان انصراف دادند

روستای اخی جهان بازهم بدون شورا ماند!/۸ کاندیدای شورای اسلامی اخی جهان  انصراف دادند
بخشدار حومه آذرشهر از لغو انتخابات شوراها در روستای اخی جهان خبر داد و گفت: بدنبال استعفای ۸ نامزد انتخابات شورای اسلامی روستای اخی جهان، واز حد نصاب افتادن تعداد کاندیداها، انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی در روستای اخی جهان برگزار نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از توفارقان ،علیزاده آذر با بیان اینکه تأیید صلاحیت یکی از کاندیداها باعث نارضایتی و انصراف سایر نامزدها شده است ، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه یکی از کاندیداهای اخی جهان در هیات اجرایی رد صلاحیت شده بود و بدلیل اختلاف نظر هیات نظارت شهرستان پرونده نامبرده به استان انتقال و سرانجام تایید صلاحیت شد ،۸ کاندیدای شورای اسلامی اخی جهان در اعتراض به این امر از نامزدی انتخابات شورای اسلامی اخی جهان انصراف دادند.
بخشدار حومه آذرشهر یادآور شد: شورای اسلامی اخیجهان دوران پرفراز و نشیب و پرتنشی را در دوره های قبل تجربه نموده و در دوره سوم نیز به دلیل اختلاف موجود و پاره ای مشکلات منجر به استعفای سه عضو شورا و انحلال دوره سوم شورای اسلامی اخیجهان گردید .
علیزاده آذر در پایان با ابراز تأسف از وضعیت پیش آمده در روستای اخی جهان گفت: انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی اخیجهان قربانی مطامع سیاسی و اهداف شخصی شد و مردم سه هزار نفری روستا بازهم بدون شورا خواهند بود و بدون شک این امر در توسعه و پیشرفت روستای اخی جهان تأثیر منفی بدنبال خواهد داشت.
گفتنی است در انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی روستای اخی جهان ۱۱ نفر کاندیدا شده بودند که با انصراف ۸ کاندیدا و از حدنصاب افتادن تعداد کاندیداها ،انتخابات شورای اسلامی در این روستا برگزار نخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, توفارقان,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه