logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

امام جمعه پره سر:

لزوم توجه دولت به توان و ظرفیت داخلی/ رئیس جمهور آینده باید شرایط را به نفع مردم تغییر دهد

لزوم توجه دولت به توان و ظرفیت داخلی/ رئیس جمهور آینده باید شرایط را به نفع مردم تغییر دهد
امام جمعه پره سر با تاکید بر توجه دولت به توان و ظرفیت داخل کشور گفت: رئیس جمهور آینده باید شرایط را به نفع مردم تغییر دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین مهدی نژاد در گفتگو با خبرنگار ۸دی، با اشاره به تبیین ملاک های انتخاب اصلح از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت:  مقام معظم رهبری در جمع معلمان معیار ها و شاخص های انتخاب اصلح را فرمودند و قبلا هم اشاره کردند کسی که انتخاب می شود، تکیه اش به خارج نباید باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,


وی در ادامه مطلب افزود: مقام معظم رهبری در این باره مثالی را قید فرمودند و گفتند دولتی را در گذشته داشتیم که با یک کشور اروپایی ارتباط خیلی نزدیکی هم داشتند اما با گذشت زمان همان کشور این رئیس جمهور ما را در دادگاه کشور خودش احضار کرده بود تا ما را به چالش بکشانند.

,
,


امام جمعه پره سر رضوانشهر با بیان اینکه برای آمریکایی ها دولت ها با یکدیگر فرقی نمی کند، گفت: دولتی که با رای مردم رئیس جمهور می شود و مقام دوم کشور را تصاحب می کند باید تکیه اش بر توان داخلی باشد نه اینکه به خارجی ها اعتماد کند.

,
,


حجت الاسلام مهدی نژاد در تشریح اصل فوق اظهار کرد: تکیه بر داخل منظورش این است که باید به خلاقیت ها و نوآوری های جوانان و ظرفیت های موجود در کشور اعتماد و باور واقعی داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه ما هیچ چیز برای پیشرفت کم نداریم و در همه عرصه های سیاسی، نظامی، موشکی و غیره بدون وابستگی به خارج موفق بوده ایم، بیان کرد:  امروز بزرگترین ذرات خانه موشکی در منطقه را ایران در دست دارد و البته آمریکایی ها از ترس اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حضور مردم شریف جرأت حمله به کشور را ندارند.

,
,
,


امام جمعه پره سر اذعان داشت: ما در انتخابات دنبال این هستیم که نه گذشته را زنده کنیم و نه اینکه دولت فعلی را نقد کنیم بلکه باید رئیس جمهوری وارد عرصه شود که شرایط را به نفع مردم تغییر دهد.
حجت الاسلام مهدی نژاد با تاکید بر این مهم که رئیس جمهور آینده باید تعلق به احزاب و جناح ها را کنار بگذارد و از همه ی توان انسانی موجود در داخل کشور برای پیشرفت و ایرانی آباد بکار بگیرد، گفت: رئیس جمهور آینده باید زیر پرچم امام و انقلاب و با رهبری پیامبرگونه مقام معظم رهبری گفتمان انقلاب را دنبال کند و پیوسته در جهت رفع محرومیت ها تلاش کند.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه