logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان:

برگزاری ۱۵۰ برنامه به مناسبت بزرگداشت سوم خرداد در گیلان/ اتکا به ظرفیت داخلی و نیروهای جوان منجر به توسعه کشور می شود

برگزاری ۱۵۰ برنامه به مناسبت بزرگداشت سوم خرداد در گیلان/ اتکا به ظرفیت داخلی و نیروهای جوان منجر به توسعه کشور می شود
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، گفت: بمناسبت بزرگداشت روزهای پرافتخار جمهوری اسلامی ایران از دوم تا پنجم خرداد ماه بیش از 150برنامه در تمامی شهرستان های استان گیلان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزاش «دیارباران»، رسول جلایی صبح امروز در نشست خبری بمناسبت سوم خرداد در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: آخرین روزهای ماه شعبان مصادف با سی و پنجمین سالروز فتح خرمشهر و عملیات المقدس درسال 61 است.

وی با بیان شعار امسال با عنوان "من انقلابی ام"، گفت: بمناسبت بزرگداشت روزهای پرافتخار جمهوری اسلامی ایران از دوم تا پنجم خرداد ماه بیش از 150برنامه در تمامی شهرستان های استان گیلان برگزار می شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان در تشریح عناوین روزها و محور فعالیت های مناسبتی در جهت گرامیداشت این عملیات غرور آفرین افزود: سه شنبه دوم خرداد به عنوان روز سلحشوری، پایمردی، ایثارگری و مدافعین حرم با محور نمایش رشادت های رزمندگان عملیات بیت المقدس و شهدای مدافع حرم است.

وی ادامه داد: چهارشنبه سوم خرداد روز مقاومت، ایثار و پیروزی با تبین دستاوردهای حاصل از حماسه سوم خرداد به عنوان الگویی درایستادگی ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس می باشد و پنج شنبه 4خرداد روز دزفول با محور مقاومت و پایداری مردم دزفول است.

جلایی افزود:جمعه مصادف با پنجم خردادماه با عنوان ولایت مداری و وحدت با محور فعالیت تبیین نقش ولایت و رهبری و وحدت ملی در پیروزی عملیات بیت المقدس است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان در خصوص دستاوردهای این حادثه منحصر به فرد، گفت: لطف و معجزه الهی منجر به فتح خرمشهر شد.

وی با اشاره به نقش هدایت و فرماندهی حضرت امام(ره) در پیروزی خرمشهر گفت: بصیرت و مقاومت مردم، همگرایی اقوام، ادیان، مذاهب و اقشار مردم و نهادینه سازی روحیه ولایت مداری، ایثار و شهادت در کنار فرماندهی و رهنمودهای امام راحل موجب پیروزی و سربلندی انقلاب اسلامی بوده است.

جلایی درباره دستاورده های این فتح بزرگ و الهی اذعان کرد: خودباوری، خدامحوری، خوداتکایی، توجه به ظرفیت درونی جوانان، ابتکار و خلاقیت، پوشش دادن ضعف ها از جمله دستاوردهای فتح خرمشهر بوده است که امروز می بایست سرلوحه کار کشور قرار گیرد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان افزود: امروز مانند سوم خرداد 61 می بایست برای نجات کشور چشم به کمک دیگران نداشته باشیم و علیرغم همه کم و کاستی ها با اتکا به خداوند و نیروهای جوان موجب توسعه و پیروزی کشور را فراهم کنیم.

وی در اعلام برنامه هایی مناسبتی سوم خرداد گفت: صبحگاه مشترک نیروهای مسلح،روشن گری نیروهای مسلح و جهادگران درنماز جماعات و جمعه، تجلیل از رزمندگان و ایثارگران، جشن پیروزی و مقاومت در عصر روز سوم خرداد در پیاده راه فرهنگی رشت و محافل خاطره گویی و برپایی نمایشگاه های مختلف...از جمله این برنامه ها هستند.

 جلایی ادامه داد: فعالیت در راستای محرومیت زدایی توسط بسیج سازندگی افتتاح یکصد واحد مسکونی برای محرومان استان از جمله جهت گیری های خوب استان است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان با اشاره به اهمیت انتخابات گفت: مردم کشور موظفند به عنوان یک ایرانی خارج از هرگونه تعصبات و جریان های سیاسی علاوه بر حضور در انتخابات دیگران را نیز در این امر خطیر تشویق کنند.

وی تصریح کرد: نظام خلقت نظام احسنت است و ما هم باید سعی کنیم که اصلح و احسنت را هم برمبنای نظر و عقیده شخصی و بر اساس انتظارات و نیازهای کشور انتخاب کنیم تا از نتیحه انتخاب اصلح هم خودمان و هم نظام انقلاب اسلامی بهره مند گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه