به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما،حجت الاسلام حمید مهدی نژاد در همایش تجلیل از فرزندان ممتازین تحصیلی همسر و فرزندان طلاب و روحانیون حوزه های علمیه شهرستان خاش که در سرسرای دانشگاه آزاد واحد این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغه های اصلی مرکز خدمات ارائه هرچه بهتر خدمات به صورت هدفمند به خانواده های ممتازین حوزه های علمیه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما,وی با بیان اینکه نقش روحانیت معزز تنها در تعلیم و آموزش خلاصه نمی شود، تصریح کرد: در حال حاضر در عصر شبیخون فرهنگی هستیم و اگر امروز نسبت به خانواده های خودمان مدیریت درست و صحیحی نداشته باشیم بدون شک فرزندان ما نیز صید این جنگ نرم خواهند شد و باید از گزند این دشمنان آن ها را دور کنیم.
,حجت الاسلام مهدی نژاد مرکز خدمات حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان بیشتر در راستای خدمات معیشتی در سیستان و بلوچستان فعالیت داشته است، ادامه داد: از حدود 3سال گذشته اهداف این مرکز وسیع و خصوصاً مسائل فرهنگی را افزایش داده ایم.
,وی با بیان اینکه خانواده ها باید زمینه فراگیری علم و دانش را برای فرزندان خود محیا کنند، افزود: هدف از برگزاری اینگونه همایش ها ترغیب و تشویق فرزندان طلاب و روحانیون به تلاش هرچه بیشتر در جهت کسب علم و دانش است که به یاری پروردگار متعال هرسال برگزار می شود.
,حجت الاسلام مهدی نژاد با بیان اینکه ممتازین حوزه های علمیه آینده سازان انقلاب اسلامی هستند، تصریح کرد: مرکز خدمات حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان در مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بالغ بر 30 شعبه دارد و فعالیت خود را بیش از 20 سال قبل مستقیماً زیر نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی آغاز کرده است و هدفش حمایت از طلاب ایرانی و غیر ایرانی شیعه و سنی است.
,,

, وی خاطرنشان کرد: حضور والدین در کنار فرزندانشان سبب دلگرمی و ایجاد شور نشاط در تمامی عرصه های مختلف علمی خواهد شد و تنها موردی که شیطان را عصبانی می کند این است که پسران و دختران ما با تقوا تر، عالم تر و فرهیختهتر شوند.
,به گفته وی، در همه نهاد و ارگانها برای کارمندان و پرسنل و فرزندان آنها برنامه هایی تدارک دیده شده است اما این بحث در حوزه های علمیه مغفول مانده بود و لازم بود تا ابزار تشویقی برای فرزندان طلاب و روحانیون فراهم شود.
,حجت الاسلام مهدی نژاد با بیان اینکه مرکز خدمات حوزه های علمیه این استان در جهت تجلیل از طلاب کمک تاریخ فرزندانشان در بازه زمانی یک ماه چهار همایش برگزار کرده است، ادامه داد: این همایش ها به صورت منطقه ای در شهرستانهای سیستان، سراوان، چابهار و خاش برگزار شده است.
,وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه جوانان باید توجهشان به تحصیل، تهذیب و ورزش باشد، ادامه داد: باید کشور عزیز ایران را به جایگاهی برسانیم که از کشورهای غربی برای کسب علم دانش به ایران کوچ کنند.
,

, ,
,
معاون خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: در همایش های مرکز خدمات در سال نخست تعداد 100 نفر، در سال دوم تعداد 500 نفر، سال سوم یک هزار و 61 نفر و در سال چهارم نیز یک هزار و 347 نفر تجلیل شدند که این این رقمها رشد افزایش ممتازترین را نمایان می کند و مایه مسرت است.
,وی ادامه داد: در سال گذشته به دلیل عدم زمان کافی مراسم در زاهدان برگزار شد اما در سال جدید با توجه به آمار بالای ممتازین این همایش به صورت منطقه ای برگزار می شود که یکی از پایگاه ها برای برگزاری همایش شهرستان خاش بود.
,حجت الاسلام مهدی نژاد با بیان اینکه مرکز خدمات حوزه های علمیه سیستان و بلوچستان بیش از 60 نوع خدمات از جمله کلاس های ورزشی و آموزش های فنی و حرفه ای به طلاب ارائه می کند، گفت: هدیه های ممتارین تحصیلی در این همایش ها در برابر هدیه الهی عالم شدن ناچیز است.
,* فرزندان طلاب و روحانیون برای ملت ایران اسلامی افتخار آفرین هستند
,رابط نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت شهرستان خاش نیز در ادامه این آیین، با بیان اینکه فردی که نخبه شود نفسش و خوابش عبادت است و پروردگار متعال بر او درود می فرستد، اظهار کرد: طلاب و روحانیون در حوزه های علمیه فعال هستند ولی متاسفانه تاکنون رسیدگی خاص و در خور شان به خانواده آنان، انجام نشده است.
,مولوی یعقوب حسین بر بیان کرد: خوشبختانه طی سالهای اخیر با فرمان مقام معظم رهبری، مرکز خدمات حوزه علمیه تأسیس شد و در این مدت تمرکز مرکز بیشتر بر روی مباحث خانواده های طلاب است.
,وی با بیان اینکه فرزندان طلاب و روحانیون برای ملت ایران اسلامی افتخار آفرین هستند، گفت: طلاب و روحانیون و فرزندانشان در تمامی ابعاد مختلف و به خصوص مسیر رشد شکوفایی علمی و پیشرفت های تحصیلی بسیار درخشان و ممتاز هستند.
,رابط نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت شهرستان خاش بیان کرد: بدون شک فرزندانی که در سنگرهای علم و دانش حضور دارند بزرگترین سرمایه های هرجامعه محسوب می شوند و اشخاصی که در این سنگر ها حضور دارند زمینه رشد و پیشرفت یک جامعه را فراهم می کنند که لازم است قدردان آن ها باشیم.
,,

, ,
وی با بیان اینکه همیشه علما و طلاب در نظام شکوهند ایران اسلامی در سطح دانشگاه ها در دنیا رتبه های بسیار بالایی را کسب کرده اند، گفت: اگر امروز ملت غیور ایران اسلامی در مقابل استکبار جهانی و ایادی آنان ایستاده اند و به برکت سطح علمی و رشد و پیشرفت تحصیلی فرزندان طلاب بوده است.
,مولوی حسین بر اذعان کرد: طلاب و روحانیون فرزندانشان سبب عزت و اقتدار ایران اسلامی است و همیشه در راه پیشرفت علمی ممتاز و پیشتاز بودند و قشر طلبه ثمره پرانگیزه تلاش در زمینه های مختلف علمی و ورزشی هستند که با درس گرفتن از قرآن و شیوه اهل بیت، اقتدار و صلابت برای ایران اسلامی به ارمغان آورده و با علم در مقابل تهدیدات و توطئه های دشمنان نظام ایستاده اند.
,وی اظهار کرد: ما باید در صحنه باشیم و با تمام تلاش بیشتر در زمینه هسته ای توفیق کسب کنیم که این همایش در زمینه استعداد یابی نخبگان و صاحب نظران علمی اجرا شده و دنبال احیاء جامعه علمی است.
,به گزارش خبرنگار تفتان ما، در پایان این همایش از تعداد 190 همسر و فرزند طلاب و روحانیون ممتاز تحصیلی با اهداء کارت هدیه و جوایزی تجلیل شد.
, تفتان ما,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه