اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مردم منتظر تحقق وعده‌ها هستند

مردم منتظر تحقق وعده‌ها هستند
روزهایی پر از چالش و هیاهو را پشت سر گذاشتیم و وعده‌های زیادی به مردم داده شد که حال همین مردم امید دارند که عمل به این وعده‌ها را هم مشاهده کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه فاروج؛ حقیقتاً 29 اردیبهشت حماسه دیگری بود که خالق آن مردمی بودند که ندای رهبر خود را لبیک گفته و در انتخابات شرکت کردند. بی‌شک این انتخابات نماد دموکراسی و مردم‌سالاری دینی است و حضور و مشارکت مردم مهر تأییدی بر نظام مقدس جمهوری اسلامی است. حضور 42 میلیونی مردم در انتخابات ایران در حالی صورت گرفته که در کشورهای همسایه به‌هیچ‌وجه شاهد این استقبال نیستیم و یا در بعضی کشورها حتی انتخاباتی در این حد نداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه فاروج,

مردم فاروج هم در این انتخابات حضور پرشور و پررونقی داشتند و با میزان مشارکت 83 درصدی در انتخابات شورای اسلامی و ریاست جمهوری اعلام کردند که همچنان پیرو این نظام و گوش فرمان رهبرشان هستند؛ و این در حالی است که میانگین استانی شرکت در انتخابات 80 درصد بوده است.

,

اما حال که این تب‌وتاب‌های انتخابات تمام‌شده و افراد منتخب انتخاب‌شده‌اند باید این افراد انتخاب‌شده یادشان باشد که مردم به آن‌ها اعتماد کرده‌اند و باید با عمل به وعده‌ها و انتظارات مردم پاسخ این اعتماد مردم را بدهند.

,

مردمی که صادقانه به‌پای صندوق‌های رأی آمده و تا ثانیه انتهایی انتخابات در پای صندوق رأی بودند، حال انتظار دارند آن وعده‌های قشنگ و زیبایی که نامزدهای انتخاباتی چه در شورای اسلامی شهر و روستا، چه در ریاست جمهوری به مردم داده‌اند انجام شود. این مردم صادقانه به شما منتخبین اعتماد کرده‌اند و این وظیفه شماست که حالا با فعالیت و کار تلاش مضاعف پاسخ این اعتماد را بدهید.

,

در پایان باید بگویم، آقایان منتخب شورای شهر، این شهر به شما اعتماد کرده‌اند، این شهر می‌خواهد آبادانی و پیشرفت را حس کند، این‌طور نباشد که بعد از چهار سال مردم از انتخابشان پشیمان باشند، دست‌به‌کار شوید و در پاسخ این رأی اعتماد مردم را باکار تلاش خود بدهید.

,

آقای روحانی، اکنون‌که شما دوباره سکان هدایت این جمهوری را به دست گرفته‌اید مردم انتظار زیادی دارند، دیگر دولت قبل دولت خودتان بوده است، وقت آن است که کار و تلاش مثبتی داشته باشید تا مردم هم به رفاه و خوشی دست یابند، مهم‌ترین دغدغه مردم اشتغال و درآمد است، از همین امروز باید به این مسئله مهم بی اندیشید که همانا مهم‌ترین مشکل کشور است، اگر بتوانید برای جوانان کشور اشتغال ایجاد کنید و کشور از رکود خارج شود یقیناً موفق‌ترین رئیس‌جمهور ایران خواهید بود، مردمی که به شما رأی داده‌اند از شما انتظار دارند و شما هم باید پاسخ این امانت مردم را که به شما سپرده‌شده به‌درستی بدهید.

,

 

,

پایان خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه