اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در یک گفت و گو مطرح شد:

انجام 905 عمل پیوند عضو در سیستان وبلوچستان/ پیوند قرنیه و کلیه بیشترین عمل های انجام شده در جنوب شرق

انجام 905 عمل پیوند عضو در سیستان وبلوچستان/  پیوند قرنیه و کلیه بیشترین عمل های انجام شده در جنوب شرق
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از انجام 905 عمل پیوند عضو در سیستان وبلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خواجه در گفت و گو با عصرهامون با بیان اینکه پیوند اعضا یکی از تحولات و  دستاوردهای پزشکی در کشور محسوب می شود، اظهار کرد: اگر فردی به دلیل حوادثی همچون تصادف یا سقوط از ارتفاع دچار مرگ مغزی شود به این صورت که جز مغز ما بقی اعضای وی از قبیل قلب، کلیه، کبد، قرنیه و ریه ها سالم باشد اقدام به اهدای عضو به افراد محتاج می شود.

وی با بیان اینکه این افراد ناجی جان آدم های محتاج هستند، گفت: از سال 86 موضوع پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد که در این راستا اقدامات به سزایی در دو حوزه پیوند قرنیه و کلیه در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بابیان اینکه تاکنون 905عمل پیوند عضو در استان انجام شده است، ادامه داد: از این تعداد 784 مورد آن پیوند قرنیه در چشم پزشکی الزهرا(س) و 123 مورد پیوند کلیه در بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان بوده است.

خواجه با بیان اینکه اولویت اصلی پیوند در استان با بیماران کلیوی است، افزود: در سیستان و بلوچستان بیماران زیادی وجود دارد که به پیوند اعضا نیاز دارند اما از آنجایی که بیشترین افراد نیازمند پیوند، بیمارانی کلیوی هستند این افراد در اولویت قرار دارند.

این مسئول ضمن گلایه از نبود فرهنگ جامع اهدای عضو در کشور تصریح کرد: روزانه بیش از پنج بیمار نیازمند به پیوند عضو در کشور تنها به دلیل نبود بافت پیوندی جانشان را از دست می دهند که این موضوع نیازمند فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در جامعه است تا خانواده های بیماران مرگ مغزی بدانند عزیزانشان دیگر به زندگی باز نخواهند گشت و اهدای عضو تنها راه کمک به دیگر بیماران و بازگشت جگرگوشه های آنها به زندگی دوباره است.

وی خاطر نشان کرد: خانواده های اهدا کننده و گیرنده عضو به دلیل درگیری های عاطفی، مذهبی و مشکلاتی که برای هر دو خانواده پس از پیوند به وجود می آید طبق قانون مرکز مدیریت پیوند در صورت تمایل یکدیگر را ملاقات نخواهند کرد.

خواجه با بیان اینکه رضایت اولیای دم برای افرادی که کارت اهدای عضو دارند ضروری نیست، ادامه داد: در صورتی که بیمار مرگ مغزی کارت اهدای عضو نداشته باشد باید این اقدام با رضایت والدین وی انجام شود.
 
 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه