اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فن آوری:

تغییر نام "خوابگاه های دانشجویی" به "سرای دانشجویی" از بار منفی و کسل کننده خوابگاه ها کم می کند

تغییر نام "خوابگاه های دانشجویی" به "سرای دانشجویی" از بار منفی و کسل کننده خوابگاه ها کم می کند
قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری از عزم عمومی برای تغییر نام خوابگاه های دانشجویی به سرای دانشجویی جهت تغییر در روحیه دانشجویان و ساز کار خوابگاه ها خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد؛ اولین نشست روسای اداره امور خوابگاههای دانشگاههای منطقه شش کشور با حضور دکترعباس قنبری قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری، دکتر تقی زاده معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان، دکتر علی اکبر کجباف دبیر منطقه ۶ معاونین دانشجویی، دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد و جمعی از معاونین و مدیران خوابگاه های دانشگاه های منطقه شش کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.


دکتر شایان شامحمدی در آغاز این نشست، ضمن خوش آمد گویی به میهمانان گفت: یکی از وظایف ما تحقق اقتصاد دانش بنیان جهت رفاه حال کارکنان و دانشجویان است که در این جهت اولین اقدام مهم افزایش اعتبارات دانشگاه بود که در زمینه مختلف پژوهشی، تکمیل ساختمان های نیمه تمام و بخش رفاهی مورد استفاده قرار گرفته است.


رییس دانشگاه شهرکرد گفت: در بخش رفاهی اهمیت ویژه ای به خوابگاهها شده است که از مهمترین آن جلب حمایت خیرین در زمینه ساخت خوابگاه هایی دانشجوئی شده است در حال حاضر خیرین در حال ساخت خوابگاه ۵۰۰۰ متری حاج الیاس رییسی ،خوابگاه۳۲۰۰متری بنیاد ۱۵ خرداد که در حال اجراست و خوابگاه دخترانه فارسان که پیشرفت ۵۰ در صدی داشته است و تمام تلاش ما تکمیل و بهره برداری هر چه سریعتر این خوابگاه هاست.


دکتر عباس قنبری نیز دراین نشست گفت: دانشگاه ها علاوه بر خدمات رسانی و استعداد یابی باید تلاش کنند تا دانشجویان به خاطر رفاهی از ادامه تحصیل باز نمانند.


وی در ادامه از عزم عمومی برای تغییر نام خوابگاه های دانشجویی به سرای دانشجویی جهت تغییر در روحیه دانشجویان و ساز کار خوابگاه ها گفت تغییر این نام به سرای دانشجویی از بار منفی و کسل کننده خوابگاه ها کم می کند.


ایشان زندگی دانشجوی را تمرین زندگی در فعالیت های کلان جامعه دانست و گفت دانشجویان درسرای دانشجوی بهداشت عمومی و فردی زندگی مسالمت آمیز حفظ حریم خصوصی را یاد می گیرند.



قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری گفت: در صندوق رفاه کار گروهی، تشکیل می شود که درآن دانشگاه ها با مدیریت صندوق رفاه و بانک ها علاقه مند، روی بخش کمک و حمایت توسعه و اشتغال جهت تبدیل علم به کار و تولید تعامل و همکاری خواهند داشت تا دانشجویان در دوران دانشجویی تبدیل علم به ثروت را آموزش ببینند تا بعد از فراغت از تحصیل هیچ فارغ التحصیلی به دنبال کار نباشد.


گفتنی است این نشست یک روزه با دو موضوع «هم اندیشی پیرامون وضعیت خوابگاههای منطقه شش کشور» و «هم اندیشی پیرامون خدمات رفاهی »در حال برگزاری است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه