اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران:

کمبود نقدینگی مهم‌ترین دغدغه صنعت‌گران مازندران است/ پرداخت ۱۹۰ میلیارد تسهیلات به واحدهای صنعتی استان

کمبود نقدینگی مهم‌ترین دغدغه صنعت‌گران مازندران است/ پرداخت ۱۹۰ میلیارد تسهیلات به واحدهای صنعتی استان
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های تولیدکنندگان و صنعت‌گران در شهرک‌های صنعتی استان را کمبود نقدینگی عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازند اصناف، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با شاعری رئیس کمیسیون کشاورزی و نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اصناف,

سیدمصطفی موسوی در این دیدار گفت: در سال 95، اقدامات خوب و مؤثری در بحث زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی مازندران انجام شد و با برنامه‌ریزی صحیح و دقیق، بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام به اتمام رسید.

وی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های تولیدکنندگان و صنعت‌گران در شهرک‌های صنعتی مازندران را کمبود نقدینگی برشمرد و افزود: در سال گذشته، با حمایت دولت، با تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی و ثبت‌نام واحدهای تولیدی در سامانه بهین یاب، به 180 واحد تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان مبلغ 190 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت‌ شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران مهم‌ترین اقدام این شرکت در سال گذشته را تملک بیش از یک‌هزار هکتار زمین در شرق استان برای توسعه شهرک‌های صنعتی بهشهر و گلوگاه عنوان و اظهار کرد: این امر با حمایت و پیگیری‌های استاندار و نماینده مردم این شهرها در مجلس شورای اسلامی محقق شد که موجب استقرار صنایع بزرگ در مازندران می‌شود.

شاعری نیز در این دیدار گفت: شهرک‌های صنعتی نقش مهمی در ایجاد اشتغال، رونق تولید و رشد اقتصادی جامعه دارند.

وی اذعان کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل مازندران و رغبت سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در استان، تملک زمین در شرق استان انجام شد و با ایجاد بستر زیرساخت، می‌توانیم شاهد پویایی اشتغال و رونق اقتصادی در این منطقه باشیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: ایجاد کار و اشتغال برای جوانان می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند و واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی یکی از مهم‌ترین علل کاهش آسیب‌های اجتماعی هستند که علاوه بر ایجاد کار و تقویت رونق تولید، شاهد رشد توسعه اقتصادی در جامعه خواهیم بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه