logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رفتار متناقض روزنامه اصلاح طلب در 2انتخابات؛

عدالت رسانه ای آفتاب یزد غروب کرد/ روزنامه اصلاحات “آرزوی موفقیت” رئیسی برای روحانی را ندید یا…!

عدالت رسانه ای آفتاب یزد غروب کرد/ روزنامه اصلاحات “آرزوی موفقیت” رئیسی برای روحانی را ندید یا…!
آفتاب یزد که تا مدت‌ها رئیس جمهور منتخب مردم در ۸۸ را صرفا مدعی پیروزی می‌خواند در ادعایی خلاف واقع از عدم تبریک رئیسی سخن گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، روزنامه آفتاب یزد که یکی از حامیان اصلی کاندیدایی در سال ۸۸ بود که هنوز رای گیری تمام نشده اعلام پیروزی کرد در تیتری تند از عدم تبریک رئیسی سخن گفت و آن را تن ندادن به مفاد دموکراسی خواند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

, ,

روزنامه  آفتاب یزد در حالی ادعای عدم پایبندی به مفاد دموکراسی توسط رئیسی را مطرح می‌‌کند که این کاندیدا علی‌رغم وجود اسناد بسیار زیاد از تخلفات دولتمردان در انتخابات از عدم توزیع تعرفه گرفته تا تعرفه‌های مهر نشده و تعرفه‌هایی با اسم ایشان که دور ریخته شده بود اعتراض خود را نه با اردوکشی خیابانی بلکه از راه قانونی اعلام کرد.

,

رئیسی همچنین برخلاف ادعای روزنامه آفتاب یزد پیروزی انتخابات را به ملت ایران و به رئیس جمهور منتخب تبریک گفته و در بیانیه اش نوشته است: ” به روح مطهر امام راحل و شهدای عالیقدر انقلاب اسلامی درود می فرستم و برای ملت قهرمان ایران آینده ای سرشار از موفقیت و بهروزی آرزو می کنم. همچنین برای تمام دولت مردان و رئیس جمهور منتخب آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم اجرای عدالت اجتماعی و رفع دغدغه های اقتصادی مردم و معیشتی محرومان در اولویت برنامه‌های دولت دوازدهم قرار گیرد. سید ابراهیم رئیسی ۳۰ اردیبهشت ۹۶ ”

, همچنین برای تمام دولت مردان و رئیس جمهور منتخب آرزوی موفقیت دارم,

گفتنی است روزنامه آفتاب یزد که مدعی پایبندی به مفاد دموکراسی در سرمقاله ۲۳ خرداد ۸۸ است هم نوا با کاندیدای مطلوب خود قبل از اعلام رسمی نتایج، پیروز انتخابات را نماینده اصلاح طلبان در انتخابات یعنی میرحسین موسوی معرفی کرد.

,

, ,

این روزنامه در بخشی از سرمقاله ۲۳ خرداد ۸۸ یعنی فردای انتخابات نوشت: ” اگر چه فضای داخل و اطراف صندوق های رای نشان می داد که بیشترین اقبال مردم به طرف کدام کاندیداست و چشم های امید بیش از همه به کدام کاندیدا دوخته شده است. دیروز علاوه بر بعضی اقشار جامعه که به نظر می رسید پس از سال ها برای نخستین بار در انتخابات شرکت می کنند تعدادی از چهره های سرشناس سیاسی که در سال های اخیر در جمع غیررسمی تحریمی ها حضور داشتند نیز به دریای خروشان طرفداران اصلاحات پیوستند تا امید مردم به همکاری سلایق گوناگون با رئیس جمهور جدید را به مردم نوید دهند. دیروز در حالی که وزارت ارشاد از رسانه ها خواسته بود از هرگونه گمانه زنی در خصوص نتایج انتخابات خودداری کنند تعدادی از خبرگزاری های حکومتی و عمومی، در تداوم روش های خود در هفته های اخیر، پیشگویی هایی از نتایج انتخابات ارائه نمودند که یادآور پیشگویی های محافظه کاران در ساعات پایانی انتخابات دوم خرداد ۷۶ بود و لذا به نظر می رسد نتیجه انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ نیز بایستی شباهت زیادی به دوم خرداد ۷۶ داشته باشد.”

, تا امید مردم به همکاری سلایق گوناگون با رئیس جمهور جدید را به مردم نوید دهند, رئیس جمهور جدید,

, ,

این روزنامه در حالی در اولین چهارشنبه بعد از انتخابات یعنی تنها با گذشت ۵ روز اعتراض کرده” چرا تبریک نگفتید؟ ” که در اولین چهارشنبه بعد از انتخابات ۸۸ به تریبون اعتراض موسوی که از سران فتنه بود تبدیل شده بود و رئیس جمهور منتخب را بارها در روزهای پس از انتخابات مدعی پیروزی معرفی می کرد نه پیروز انتخابات!

,

 

,

آفتاب یزد در حالی تبریک نگفتن را عدم پایبندی به مفاد دموکراسی می خواند که دو هفته بعد از انتخابات و یک هفته بعد از سخنرانی تاریخی رهبری در ۲۹ خرداد سر مقاله ای با این تیتر منتشر کرذ: ” سخنی با مدعیان پیروزی”، که معنای آن کاملا روشن است.

,

, ,

قاعدتا از روزنامه ای که در سال ۸۸ بدون وجود هیچ سندی نگران معترضین انتخابات بود انتظار آن می رود حامی رئیسی و طرفدارانش باشد آن هم در حالی که اسناد متقنی از تخلف انتخاباتی دولتمردان وجود داشته و دبیر و سخنگوی شورای نگهبان آن را تایید کرده اند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه