logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

روحانی اهل سنت:

مسیر دست یافتن به تقوا در ماه رمضان، هموارتر از ماه های دیگر است

مسیر دست یافتن به تقوا در ماه رمضان، هموارتر از ماه های دیگر است
روحانی برجسته اهل سنت ارومیه گفت:مسیر دست یافتن به تقوا در این ماه هموارتر از ماه های دیگر سال است زیرا مسلمانان در این ماه پر خیر و برکت با تمام خلوص و نیت به استقبال بندگی خداوند میروند و با آبیاری دلهای خود با رحمت الهی بیش از بیش مصمم به انجام واجبات خود می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیلوانانیوز،ملا حاج اسد شیدایی روحانی برجسته اهل سنت ارومیه در مصاحبه اختصاصی بمناسبت آغاز ماه مبارک رمضان ،،، ماه  بندگی و ضیافت الهی این ماه را فرصتی برای دعا و نیایش دانست و افزود : ماه مبارک رمضان در سایه دعا و نیایش بی تردید ماه بندگی بر خداوند متعال میباشد تا بدین ترتیب با فرصت پیش آمده یک بار دیگر با تقویت اراده و با غلبه بر نفس خود کرامت الهی را بازسازی کنیم  تا در سایه ی این ماه الهی  از هر گونه لغزش و ارتکاب گناه در امان خداوند باشیم .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیلوانانیوز,

وی تقوا و و کرامت را دو رکن اساسی این ماه مبارک دانست و خاطر نشان کرد : مسیر دست یافتن به تقوا در این ماه هموارتر از ماه های دیگر سال است زیرا مسلمانان در این ماه پر خیر و برکت با تمام خلوص و نیت به استقبال بندگی خداوند میروند و با آبیاری دلهای خود با رحمت الهی بیش از بیش مصمم به انجام واجبات خود می شوند.

,

ماموستا شیدایی عبادت در شب قدر را توفیقی دانست که خداوند منان برای از بین بردن پلیدی ها و گناهان در اختیار مسلمانان جهان قرار داده است زیرا همان طور که در قران کریم به آن اشاره شده است عبادت در شب قدر بهتر از عبادت هزار سال است پس از اکنون به فکر توفیقات شب های قدر امسال باشیم .

,

وی تلاوت قرآن در این ماه را مهم دانست و تاکید کرد : ماه رمضان ماه انس با قرآن میباشد زیرا خداوند متعال در چنین ماهی بود که قرآن را برای هدایت و رستگاری مسلمانان به پیامبر اکرم  (ص) نازل کرد بنابرین تلاوت قران و توجه ویژه به آن بایستی بیشتر از سایر ماه های سال باشد .

,

حاج اسد شیدایی در پایان سخنان خود بیان داشت : خداوند منان را شکر گذارم که بار دیگر فرصت حضور در بهترین ماه سال را برای  ما  ارزانی داشت تا باز هم همچون سالهای گذشته بهره ی  لازم  را  از درگاه خداوند برده باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه