به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید حسینی مدیر کل انتقال خون استان سمنان در گفتگو با قومس با اشاره به افزایش تعداد اهداکنندگان خون در فصل های گرم سال و در ماه مبارک رمضان بخاطر اجر معنوی آن، گفت: در فصل های سرد سال افراد به خاطر داشتن احساس سرما کمتر برای اهدای خون مراجعه می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس ,وی با بیان اینکه حجامت و خالکوبی شایع ترین علت بیماری هپاتیت س در ایران شناخته شده است، افزود: حجامت چون باعث از دست دادن مقداری جزئی از خون می شود نمی تواند جایگزین اهدای خون شود و میزان ابتلا به بیماریهای مختلف در حجامت بالاست.
,حسینی تصریح کرد: افرادی که بیماری های عفونی دارند یا به بیماریهای قلبی، دیابت و بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی مبتلا شده اند نمی توانند خون بدهد.
,مدیر کل انتقال خون استان سمنان در تشریح فواید خون دادن گفت: خون دادن فرصتی برای جایگزینی سلولهای نو وتازه بجای سلولهای پیر وفرسوده وبا کارایی کمتر است وباعث تقویت سیستم ایمنی بدن با افزایش تعداد آنتی بادها وهموگلوبینهایی است که جدید وارد چرخه خون می شوند.
,وی با بیان اینکه بالا بودن تعداد گلبولهای قرمز خون با اهدای خون تنظیم می شود، اظهار کرد: بعد از اهدای خون به علت خارج شدن سریع تعداد گلبولهای جدید از مغز استخوان، احساس شادابی، نشاط وتمرکز بیشتری به فرد دست می دهد.
,حسینی در خصوص اجر معنوی خون دادن گفت: هر واحد خونی که اهدا می شود جان 3 مریض را نجات می دهد و چون کار اهدای خون یک کار داوطلبانه و ایثارگرانه است پس از آن احساس رضایت وخشنودی به افراد دست می دهد
,مدیر کل انتقال خون استان با بیان اینکه حداقل سن خون دهی برای افراد 18 وحداکثر 65 سال است، اظهار کرد: آقایان هر 3 ماه یکبار میتوانند اهدای خون وهر 2 هفته یکبار می توانند اهدای پلاسما داشته باشند.
,وی افزود: خانمها هر 4ماه می توانند 450 الی 500 سی سی خون اهدا کنند.
,حسینی در خصوص ساعات خونگیری در ماه مبارک رمضان بیان کرد: مردم می توانند صبح ها از ساعت 8تا 12 و شبها از ساعت 21 تا23:45 دقیقه وشبهای قدر از ساعت 21 تا 12:45 دقیقه بامداد برای اهدای خون به پایگاه ها مراجعه کنند.
,5مرکز اهدای خون در سطح استان وجود دارد که 2مرکز آن علاوه بر اهدای خون مرکز فراوری هم هستند..
]
ارسال دیدگاه