اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خالص فروشی زولبیا و بامیه ابلاغ شد

خالص فروشی زولبیا و بامیه ابلاغ شد
محمدی: رئیس اتاق اصناف تهران، ابلاغیه خالص فروشی و کسر وزن جعبه در زمان فروش زولبیا و بامیه را به اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران ابلاغ کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد محمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: چندی پیش بحث خالص فروشی اقلام غذایی به ویژه در میوه فروشی ها و قنادی ها مطرح شد و هفته گذشته در جلسه ای مشترک میان مسئولان اداره کل  تعزیرات تهران و معاون اقتصادی استاندار تهران مقرر شد این مصوبه  از ابتدای ماه مبارک رمضان اجرایی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

 
,

 

,
 
,
با وجود اینکه همه اتحادیه ها موظف به اجرای مصوبه خالص فروشی هستند اما اتحادیه قنادان تهران بدون توجه به این مصوبه نرخ جدید زولبیا و بامیه را در سوم خرداد امسال به قیمت هر کیلو 12 هزار تومان به همه قنادی ها ابلاغ کرد اما در ذیل این ابلاغیه به بحث خالص فروشی کاملا بی توجهی شده بود به نحوی که قنادی ها مجاز شدند برای فروش شیرینی در جعبه های با ظرفیت 500 گرمی از وزن جعبه حداکثر 70 گرمی، برای فروش شیرینی در جعبه های با ظرفیت 750 گرمی از وزن جعبه حداکثر 100 گرمی، برای جعبه های با ظرفیت یک کیلوگرمی از وزن جعبه حداکثر 125 گرمی، برای جعبه های با ظرفیت 2 کیلو گرمی از وزن جعبه حداکثر 210 گرمی و برای جعبه های با ظرفیت 3 کیلو گرمی ازوزن جعبه 260 گرمی استفاده کنند در حالی که باید در زمان فروش شیرینی، وزن جعبه کسر و به نوعی خالص فروشی رعایت شود.
,

 

 
,

 

,
 
,
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در واکنش به این بخشنامه اتحادیه قنادان تهران گفت: چون در این ابلاغیه به موضوع خالص فروشی کاملا بی توجهی شده بود در مذاکره با رئیس اتاق اصناف تهران ابلاغیه ای به این اتحادیه صادر شد مبنی بر اینکه قنادان باید زولبیا و بامیه درجه یک را به قیمت 12 هزار تومان و درجه دو را به قیمت 11 هزار و 500 تومان با کسر وزن جعبه به فروش برسانند.
,

 

 
,

 

,
 
,

محمدی افزود: شأن بازار اسلامی ایجاب می کند که خالص فروشی رعایت شود و تعزیرات حکومتی استان تهران با فروشندگانی که این موضوع را رعایت نکنند برخورد می کند و خالص فروشی فقط به میوه و شیرینی منحصر نیست و هر فروشنده ای برای فروش کالای خود باید وزن ظرف را کسر کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه