logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

به دنبال درخواست رفع حصر سران فتنه در دانشگاه صنعتی قم؛

درخواست جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم برای عذرخواهی رئیس دانشگاه + تصاویر

درخواست جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم برای عذرخواهی رئیس دانشگاه + تصاویر
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم گفت: رئیس دانشگاه باید برای صحبت های خود در افترا زدن به برخی منصوبین رهبری مبنی بر دخالت آنان در انتخابات عذر خواهی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنان قم، بیانیه ای مبنی بر اعتراض جامعه اسلامی دانشجویان صنعتی قم در پی ناهنجاری های غیر اخلاقی هفته گذشته در دانشگاه صنعتی منتشر شد که در بخشی از این بیانیه آمده است: برخی کار فرهنگی را با کنسرت اشتباه گرفته اند و برای توجیه کار غلط خود می گویند، دانشجویان باید شاد باشند! شاد بودن برای هر محیطی خوب است، اما به چه قیمتی؟
محیط دانشگاه، محیطی است که خانواده ها به آن اعتماد نموده اند و فرزندان خود را به امانت سپرده اند. حال قرار دادن این دانشجویان در چنین فضای بی حیایی و قبیح خیانت در امانت نیست؟
قسمت مصیبت بار مراسم برگزار شده در دانشگاه آن جایی بود که نه تنها ریاست دانشگاه به سخنان مهمان برنامه در زمینه لزوم رفع حصر سران فتنه و در قسمتی دیگر لزوم ایجاد محدودیت برای اختیارات رهبری به عنوان اهداف جریانشان، واکنشی نشان ندادند، خودشان نیز در تریبون افترائاتی به منصوبان رهبری نسبت دادند و ایشان را به مداخله در امر انتخابات متهم نموده اند که تعجب همگان را بر انگیخت، چرا که منصوبان رهبری از ائمه جمعه گرفته تا شورای نگهبان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را شامل می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان قم,
,
,

به دنبال اعتراض این قشر دانشجویی ،محمدجواد زارعی دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم در خصوص هنجار شکنی ها و حرکات ناشایست اتفاق افتاده در هفته و روزهای اخیر در دانشگاه صنعتی در گفتگو با خبرنگار زنان قم، اظهار داشت: هفته گذشته برنامه ای با عنوان جشن هفته خوابگاه  ها در دانشگاه صنعتی قم، برگزار شد که شورای فرهنگی مصوب کرد برگزاری این مراسم به عهده مدیریت فرهنگی باشد اما بدون هماهنگی به یکی از کانون های فرهنگی سپرده شد که این مراسم با پخش آهنگ های نامناسب شأن دانشگاه و شهر مقدس قم همراه بود.

, زنان قم,

, ,

وی از اجرای تئاتر ناشایستی در این مراسم سخن گفت و افزود: برنامه تئاتری در مراسم جشن هفته خوابگاه ها در دانشگاه برگزار شد که در آن از الفاظ بسیار زشت و شوخی های جنسی استفاده می شد و متأسفانه از آن جایی که این برنامه در محیط مختلط دانشجویان خواهر و برادر برگزار می شد ، برخی از دانشجویان خواهر مجبور به ترک سالن شدند.

,

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم افزود: به دنبال اعتراض شدید جامعه اسلامی و بسیج دانشجویی دانشگاه نسبت به اجرای این گونه برنامه ها، برگزار کنندگان با فی البداهه  دانستن متن این تئاتر ، کار خود را توجیه کردند اما متأسفانه این برنامه به همان روز ختم نشد بلکه در فردای آن روز دانشگاه مجوز برنامه دیگری برای تشکل انجمن اسلامی صادر کرد که در آن برنامه نیز به همان صورت روز قبل ، آهنگ های ناشایست و برخی حرکات موزون حضار که در شأن دانشگاه و محیط علمی نبود را شاهد بودیم که تاکنون بی سابقه بوده است .

,

وی با اشاره به سخنرانی فردی به نام سید علی موسوی در جشن انتخابات برگزار شده در دانشگاه ، افزود: سخنران جشن پیروزی آقای روحانی با بیان توهیناتی نسبت به صدا و سیما، از محدود کردن اختیارات رهبری و همچنین نکاتی پیرامون اشخاص حصر فتنه سخن گفت.

,

زارعی تصریح کرد: نکته مهم جشن پیروزی انتخابات در دانشگاه، سخنرانی رئیس دانشگاه بود که در ادامه سخنان خود به منصوبین رهبر انقلاب افترا زده شد و آنان را به مداخله در انتخابات متهم کرد.

,

وی ادامه داد: جامعه اسلامی و بسیج دانشجویی دانشگاه پیگیر شکایت علیه برنامه های اجرا شده در دانشگاه صنعتی قم می باشد اما متأسفانه تا کنون هیج نتیجه ای دریافت نشده است.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه