اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تاکید کرد؛

دیپلماسی ایران را باید کاروانی فهیم، جوان و درس خوانده داخل برعهده بگیرد/ ضرورت طراحی دیپلماسی ایران براساس عزت، مصلحت و حکمت

دیپلماسی ایران را باید کاروانی فهیم، جوان و درس خوانده داخل برعهده بگیرد/ ضرورت طراحی دیپلماسی ایران براساس عزت، مصلحت و حکمت
حجت الاسلام والمسلمین نوروزی گفت: اید عنان اختیار در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را کاروانی جوان تر، فهیم تر، آگاه و درس خوانده داخل به عهده بگیرد؛ نباید به گونه ای باشد که سودجوهایی در کاروان مذاکرات ما قرار گیرند، در کارعجله کنیم و قبل از اینکه حریف به برجام عمل کند، ما زودتر آن را اجرایی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین حسن نوروزی درگفتگو با ناب نیوز با تاکید بر اینکه سیاست خارجی کشور ما باید براساس سیاست های کلی نظام و چشم انداز 20 ساله مشخص شود، گفت: سیاست خارجه جمهوری اسلامی باید براساس عزت، مصلحت و حکمت شکل گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز,

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عنوان کرد: عزت یعنی باید کاری کنیم که وقایعی مانند جده، منا، مسجدالحرام و همچنین مسائلی مانند سرعت کار عجولانه در برجام رخ ندهد؛ باید عزت جمهوری اسلامی ایران را براساس مصالح بلند نظام، حکمت، تدبیر و تدبر طراحی کنیم.

,

وی اذعان داشت: باید عنان اختیار در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را کاروانی جوان تر، فهیم تر، آگاه و درس خوانده داخل به عهده بگیرد؛ نباید به گونه ای باشد که سودجوهایی در کاروان مذاکرات ما قرار گیرند، در کارعجله کنیم و قبل از اینکه حریف به برجام عمل کند، ما زودتر آن را اجرایی کنیم.

,

حجت الاسلام نوروزی اظهار داشت: معتقد هستم دیپلماسی ما در عین اینکه مذاکره کنندگان اختیار زیادی داشتند و اعلام قدرتمندی می کردند اما اینگونه نبود.

,

وی تاکید کرد: امروز انتظار می رود مصالح کشور را بیشتر درنظر بگیرند و این میسر نیست مگراینکه به نیروهای داخلی خود متکی شویم.

,

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خاطرنشان کرد: به نظر می رسد در دوران جنگ و محاصره های شدید اوایل انقلاب، بیشتر از شرایط حاضر در مذاکرات و پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ایران موفق بودیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه