اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل سیاسی چهارمحال و بختیاری:

سند 2030 فرهنگ جهاد و شهادت را ترویج‌گر خشونت می‌داند!/آموزش سبک زندگی غربی در مدارس با فرهنگ ایرانی-اسلامی منافات دارد

سند 2030 فرهنگ جهاد و شهادت را ترویج‌گر خشونت می‌داند!/آموزش سبک زندگی غربی در مدارس با فرهنگ ایرانی-اسلامی منافات دارد
کارشناس مسائل سیاسی در چهارمحال و بختیاری گفت: سند ۲۰۳۰ براساس سبک زندگی غربی و باورهای غربی است و با فرهنگ ما یعنی فرهنگ ایرانی اسلامی منافات دارد و فرهنگ جهاد و شهادت را ترویج‌گر خشونت می‌دانند و می‌گویند باید حذف شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی نورورزی کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ در خصوص سند ۲۰۳۰ گفت: یکی از دلایل امضا و ابلاغ این سند توسط دولت نگاهی بود که دولت به غرب برای رفع مشکلات درونی کشور داشت و این یعنی عدم باور به توانایی‌های داخلی.

وی با بیان اینکه رویکر در این سند همان رویکردی است که در مورد برجام و FATF مورد استفاده قرار گرفت تاکید کرد: تیزهوشی و درایت مقام معظم رهبری موجب شد تا روندی معیوب و خطرناک وارد مباحث آموزشی ما نشود.

نوروزی با تاکید بر اینکه رویکرد نگاه به بیرون دولت یازدهم و دوازدهم، نگرشی نگران‌کننده بوده و هست و موجب ترویج نگاه سکولاریسم در جامعه می‌شود افزود: عدم صداقت دولت در این امور بسیار نامطلوب است چون تصمیم‌گیری در امور کلان مملکت نباید با پنهان‌کاری و نبود صداقت پیش رود.

این استاد دانشگاه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: متاسفانه دولت صداقت ندارد و هر آنچه خودش تصور می‌کند را بیان می‌کند این در صورتی است که آنچه در عمل می‌بینیم تفاسیر امریکاو هم‌پیمانانش اجرا می‌شود نه تصورات دولت و آنچه دولت در نظر دارد.

وی سند ۲۰۳۰ را یک پکیج دانست و عنوان داشت: این سند روحی دارد که شاکله اصلی آن بوده و هر آنکه ان را امضا کند موظف است تمام بندهای آن را اجرا کرده و بپذیرد.

نوروزی خاطرنشان کرد: سند ۲۰۳۰  براساس سبک زندگی غربی و باورهای غربی است و با فرهنگ ما یعنی فرهنگ ایرانی اسلامی منافات دارد.

وی به حذف فرهنگ جهاد و شهادت از کتب درسی اشاره و تصریح کرد: آنها فرهنگ جهاد و شهادت را ترویج‌گر خشونت می‌دانند و می‌گویند باید حذف شود درصورتی که این فرهنگ از باورها و اعتقادات ما جدا نیست و نخواهد بود.

این کارشناس مسائل سیاسی در چهارمحال و بختیاری به حذف برخی اشعار و دروس حماسی از کتب دانش‌آموزان اشاره و بیان داشت: اگر دولتمردان می‌گویند بخش‌هایی از این سند را پذیرفتند چرا اشعار و موضوعات خاص از کتب حذف شده است؛ این به این معنا است که  نمی‌توان تنها بخش‌هایی از بندهای سند را پذیرفت و باید همه آن را اجرا کرد و این یعنی نقض همه قوانین اسلامی و فرهنگی در کشور.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه