اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رنگ و بوی رمضان در مساجد فراهان/افطارهای ساده ای که بوی بهشت می‌دهد+ عکس

رنگ و بوی رمضان در مساجد فراهان/افطارهای ساده ای که بوی بهشت می‌دهد+ عکس
در این روزها که عطر یاد خدا بیش از هر زمان در کوی و برزن پیچیده و بندگان سعی می کنند از لحظه لحظه این ماه بهره برده تا در پایان این ماه با کوله باری سرشار از عبادت احساس خوبی داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فراهان خبر؛ این روزها حال و هوای شهرمان رنگ خدایی به خود گرفته است.در این روزها که عطر یاد خدا بیش از هر زمان در کوی و برزن پیچیده، مساجد بهترین مکان برای خلوت گزیدن با پروردگار است و بندگان سعی می کنند از لحظه لحظه این ماه بهره برده تا در پایان این ماه با کوله باری سرشار از عبادت احساس خوبی داشته باشند.جزء خوانی قرآن در ماه رمضان یکی دیگر از برنامه هایی است که در امامزادگان، مساجد، حسینیه ها و حتی منازل برگزار می شود و روزه داران در این ماه قرآن را ختم می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر, فراهان خبر,

, ,

به وقت اذان تمامی مساجد شهر مملو از حضور روزه دارانی است که نماز خود را به جماعت در مساجد می خوانند تا بر ثواب روزه ی خود بیافزایند.

,

 

,

, ,

یکی از سنت های حسنه این ماه مبارک اطعام مومنین روزه دار است و رهبر عزیزمان است رهبر معظم انقلاب  در این باره میفرماید؛ «مناسب است سنت افطاری دادن‌های ساده در مساجد و معابر عمومی مورد توجه همه‌ی کسانی قرار گیرد که در ماه رمضان، نیت بذل و بخشش و گشاده‌دستی دارند».

,

خادمین روزه داران برای افطار روزه داران زودتر از بقیه در مساجد حضور پیدا می کنند و سرگرم آماده کردن افطار می شوند، یکی چای را دم می کند و دیگری هم فتیر و خرما بسته بندی می کند.

,

, ,

, ,

نزدیکی های افطار که می‌شود، دیگر از ازدحام و شلوغی خیابان‌ها خبری نیست، با صدای ربنا در هنگام اذان مغرب، باز هم افطارهای ساده و باز هم دست های پر از سخاوتی که بی اندازه می بخشند. اینجا رنگ بندگی در همه جا دیده می شود.

,

, ,

بی‌ریا بودن این سفره‌های بهشتی، شوق و اشتیاق روزه داران را برای افطار از این سفره ها دو چندان می کند و با شنیدن صدای ربنا در هنگام مغرب برای نماز و افطار سوی مساجد روانه می شوند.

,

, ,

 خوش به حال روزه دارانی که در پس سفره های ساده و بی آلایش افطار، مرواریدهای دلشان به رشته مهر و عاطفه پروردگار متعال پیوند می‌خورد.

,

مردم فراهان چقدر خوب رمضان را با تلاوت جزء خوانی، محفل انس با قرآن، ادعیه و مناجات، دعای عهد، دعای سحر، نماز جماعت، مناظرات قرآنی، دوره‌های تلاوت و اطعام فقرا و روزه داران آموخته‌اند.

,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه