logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کارشناس سیاسی و مدرس دانشگاه:

روسیه در حال خلع سلاح شدن است/حضور ترامپ در عربستان یک هشدار جدی به پوتین

روسیه در حال خلع سلاح شدن است/حضور ترامپ در عربستان یک هشدار جدی به پوتین
کارشناس سیاسی و مدرس دانشگاه: روسیه باید مواظب باشد؛ چرا که آمریکا در حال خلع سلاح روسیه است. اینکه دونالد ترامپ اولین سفرش به کشورهای عربی است نشان می دهد سیاست متمایزی از باراک اوباما دارد که می تواند یک هشدار جدی برای روسیه به شمار رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج کیانی، کارشناس مسائل سیاسی و مدرس دانشگاه در گفتگوی اختصاصی با منطقه آزاد به بررسی ناتوی عربی و دیدار اخیر دونالد ترامپ با سران کشور عربستان سعودی پرداخت و گفت: آمریکا به دنبال یک مقر محکم در آسیاست که دارای اثر بخشی خاصی در منطقه باشد. آمریکا احساس می کند آن موقعیت و مقری را که دنبال می کند ایران به دست گرفته و در واقع موقعیت اصلی ترین فرزند نا مشروع آمریکا را به خطر انداخته.


کیانی گفت: این احساس ناامنی با فعال شدن جنبش های مقاومت، عدالتخواه، ظلم ستیز و ... در منطقه برای صهیونیست ها صورت گرفته. کشور ایران در حال حاضر اصلی ترین کانون حمایت و دفاع از انقلاب جهانی است و این موضوع ذهن سیاستمداران آمریکایی را مشوش کرده. از طرفی انقلاب اسلامی هم حامی جریان های عدالت طلب و ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی است. آمریکا در یک جمله نتوانست طرح خاور میانه بزرگ خودش را اجرا کند.


این کارشناس سیاسی در توضیح خاور میانه بزرگ گفت: از لحاظ استراتژیک کل منطقه خاورمیانه یک منطقه فوق استراتژیک است چون آمریکا علاوه بر تسلط بر خاورمیانه می تواند به نوعی به مقابله با کشورهای بزرگ چین و روسیه هم برود. آمریکا هم از لحاظ اقتصادی و نظامی و در کل قدرتی، دیگر مقام و منزلت سابق خودش را ندارد و از طرفی دیگر، بزرگترین بازارهای خودش را در بحث فروش تسلیحات نظامی، کشورهای خاورمیانه و غرب آسیا می داند و در اصل با قرارداد جدیدی که با عربستان بسته شده در خصوص تسلیحات تصمیم دارد به نوعی کشتار مردم بحرین را در دستور کار قرار بدهد. از طرفی هم تمام تسلیحات را دارد آزمایش می کند و این ها بعضاً به بهانه مبارزه با داعش هستند.


وی در ادامه به اولین پیام تبریک ارسالی به دونالد ترامپ اشاره کرد و ابراز داشت: آمریکا به نوعی با این ارتباط برقرار کردن می خواهد روسیه را وادار کند که تعهداتی در کشور خودش داشته باشد و آن را مهار کند، هم در بحث تسلیحاتی و هم هسته ای.

کیانی در پایان اذعان داشت: روسیه باید مواظب باشد؛ چرا که آمریکا در حال خلع سلاح روسیه است. اینکه دونالد ترامپ اولین سفرش به کشورهای عربی است نشان می دهد سیاست متمایزی از باراک اوباما دارد که می تواند یک هشدار جدی برای روسیه به شمار رود.


انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه