اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیانیه بسیج جامعه زنان سپاه انصار الحسین(ع) به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب

بیانیه بسیج جامعه زنان سپاه انصار الحسین(ع) به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب
به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب بسیج جامعه زنان سپاه انصار الحسین(ع) بیانیه زیر را منتشر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی انصارالحسین (علیه السلام) استان همدان، بسیج جامعه زنان سپاه انصار الحسین(ع) به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب بیانیه ای صادر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  , به نقل از , پایگاه اطلاع رسانی انصارالحسین (علیه السلام) استان همدان, ، بسیج جامعه زنان سپاه انصار الحسین(ع) به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب بیانیه ای صادر کرده است.,

متن بیانیه به این شرح است:

,

 ،امروز یکی از مهمترین محورهای تهاجم فرهنگی در مواجهه با نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش برای تغییر سبک روش زندگی زنان ایران اسلامی در موضوع عفاف و حجاب است که هدف اصلی آن از هم گسیختگی نهاد مقدس خانواده و سست شدن پایه های اعتقادی می باشد.

,

عفاف و حجاب در اسلام یک مفهوم قطعی در کلام الله است که این روزها توسط برخی افراد کم اطلاع و تأثیر پذیر از فرهنگ غرب به عنوان یک موضوع فرعی و گاهی به عنوان موضوعی غیر قطعی تلقی می شود. این در حالی است که آیات متعدد در خصوص وظایف مردان و زنان برای حفظ عفت عمومی در جامعه اسلامی نازل شده است.

,

اگرچه جامعه متدینین به ویژه زنان فهیم و معتقد جامعه اسلامی در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب پیشتازند، لکن بخش هایی از دستگاه های مختلف که توسط قانون گذار موظف به فرهنگ سازی در طرح جامع عفاف و حجاب بوده اند تاکنون نتوانسته اند به وظیفه خود در این زمینه به خوبی عمل نمایند و یا با اجرای ناقص و صوری آن بر مصائب این مسیر افزوده اند.

,

بسیج جامعه زنان سپاه انصارالحسین(علیه السلام) استان همدان ضمن تقدیر و تشکر از زنان و دختران عفیف که با ترویج الگوی فاطمی(علیها السلام) در سطح بین المللی زمینه ساز بیداری اسلامی بوده و رایحه دل انگیز حریت و آزادگی زن مسلمان را در سایه عفاف و حجاب را بر مشام جان بشریت رسانده اند و ضمن گرامیداشت روز 21 تیر روز ملی عفاف و حجاب و قیام خونین مردم علیه کشف حجاب، با پیروی از اندیشه های والای امام راحل(قدس سره) ، تبعیت از فرامین امام خامنه ای(مدظلله العالی) و تجدید پیمان با شهدای والای انقلاب اسلامی ، از تمامی مسئولین و دست اندرکاران طرح عفاف و حجاب و آحاد ملت شهید پرور تقاضا دارد تا با احیاء شعائر دینی و ارزش های اخلاقی و حفظ شئون جامعه اسلامی در رعایت عفاف و حجاب اهتمام ورزند و در امر ترویج اخلاق اسلامی و مصونیت خانوادگی و مقابله با فرهنگ بدحجابی در جامعه به این وظیفه سنگین الهی عمل نمایند.

,

امید است با تأسی از سرور زنان عالم حضرت فاطمه زهرا(علیها السلام) در اشاعه فرهنگ فاطمی کوشا باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه