اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توضیح آموزش و پرورش گرگان در خصوص خبر تجمع دانش آموزان

توضیح آموزش و پرورش گرگان در خصوص خبر تجمع دانش آموزان
آموزش و پرورش شهرستان گرگان با ارسال نامه ای پیرامون درج خبر تجمع دانش آموزان 11 خردادماه درمقابل درب این اداره پاسخ داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی درج خبر تجمع دانش آموزان به سختی سوالات امتحان نهایی و لو رفتن سوالات پیش از آزمون در این پایگاه خبری، اداره آموزش و پرورش گرگان جوابیه ای را ارسال کرده است که برطبق قانون مطبوعات در این پایگاه خبری منتشر می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تجمع دانش آموزان به سختی سوالات امتحان نهایی و لو رفتن سوالات پیش از آزمون,

ضمن تشکر از فعالیت شما در عرصه اطلاع رسانی در ارتباط با خبر تجمع دانش آموزان در برابر مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گرگان در روز پنج شنبه 11 خرداد 1396 توضیحاتی را یادآور می گردد:

,

1 ) بعد از حضور جمعی از دانش آموزان در برابر مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گرگان ، مسئولین این اداره سعی کردند آنها را به سالن دبیرستان ایرانشهر هدایت کنند تا ضمن حفظ حرمت آنان ، فرصتی برای شنیدن حرف هایشان فراهم گردد . در این سالن تعدادی از دانش آموزان به طرح سئوالات خود پرداخته و دو تن از معاونین این مدیریت هم به آنها پاسخ گفته و قول بررسی دادند و احدی از مسئولین برخورد بدی با دانش آموزان نداشتند .

,

2 ) در مورد سخت بودن سئوالات ، طبق بررسی های انجام شده توسط سرگروه های آموزشی شهرستان گرگان و استان گلستان مشخص شد نه فقط سئوالات سخت نبوده بلکه متناسب با استانداردهای لازم طراحی شده  بود . علاوه بر این ، مقایسه میانگین نمرات درس هایی مثل معارف اسلامی ، ریاضی ،‌ادبیات فارسی و ... در رشته های علوم انسانی ، علوم تجربی و علوم ریاضی نشانگر آن است که نمرات نسبت به سال گذشته افزایش قابل ملاحظه ای داشته است .

,

یادآوری این نکته ضروریست که سختی یا آسانی سئوال بیش از همه به وضعیت دانش آموز و میزان یادگیری وی باز می گردد ، چنانکه هر سئوال می تواند برای یک دانش آموز سخت یا آسان باشد .

,

3 ) در مورد لو رفتن سئوالات باید یادآور شویم که تمامی مسائل حفاظتی مرتبط با نگهداری ، تکثیر و انتقال سئوالات به طور جدی رعایت شده به گونه ای که مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گرگان شخصا بهراه مسئولین حراست از شب قبل از امتحان ، جهت تکثیر سئوالات تا پلمپ شدن درب اتاق تکثیر در محل نگهداری و تکثیر سئوالات حضور داشته و دارند . علاوه بر این مدیریت آموزش و پرورش و دیگر مسئولین از ساعت 30 : 5 صبح جهت تحویل سئوالات در اداره حاضر شده و کاملا بر این روند نظارت داشته و  دارند ، از این رو ادعای مطرح شده از سوی دو تن از دانش آموزان که سئوالات را در اختیار داشتند ، بعد از پیگیری پلیس فتاو حراست استان بررسی و کذب بودن آن محرز شد .

,

نصرا... کشیری

,

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه