اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در جلسه شورای مشورتی قشر بانوان مطرح شد؛

ایجاد فرصت شغلی برای بانوان با برپایی نمایشگاه ها/ شناسایی مشکلات به صورت اساسی

ایجاد فرصت شغلی برای بانوان با برپایی نمایشگاه ها/ شناسایی مشکلات به صورت اساسی
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان سراوان گفت: با برپایی نمایشگاه های صنایع دستی و محصولات غذایی می توان برای بانوانی که فاقد شغل رسمی هستند، زمینه اشتغال را فراهم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، جلسه شورای مشورتی قشر بانوان فعال شهرستان سراوان با حضور جانشین فرمانده سپاه شهرستان سراوان در حوزه مقاومت فاطمه الزهرا(س) این شهرستان برگزار شد.
سمیه امرا معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان سراوان در این نشست  به برپایی نمایشگاه های صنایع دستی و محصولات غذایی مخصوص بانوان تإکید کرد تا برای بانوانی که فرصت اشتغال رسمی در اجتماع را ندارند،زمینه اشتغال فراهم شود تا از آسیب های اجتماعی و روانی که دامنگیر است به دور باشند.
وی افزود: وقتی مادر خانواده دچار افسردگی و آسیب های اجتماعی باشد نمی توان انتظار جامعه ای سالم را داشت پس می طلبد این معظلات درون خانه بررسی شود تا راحت تر بتوان برای آینده و اجتماع برنامه ریزی کرد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان سراوان گفت: برای دانش آموزان دختر کارگاه های آموزشی با موضوعات مختلفی همچون آشنایی با حقوق خود در اجتماع و خانواده، جوانانی در آستانه ازدواج و مهارت های زندگی برگزار می شود.
امرا همچنین از عدم استقبال بانوان فرهنگی از ورزش نیز گلایه مند بود واز این موضوع به عنوان یک معضل یاد کرد.
سبزعلیانی جانشین فرمانده سپاه شهرستان سراوان هم در این نشست گفت: بانوان دارای سه نقش مادری، همسری و رفتاری هستند که باید در خانواده، در جامعه و در سازمان انجام دهند.
وی در ادامه عدم ثبت ازدواج بعضی از زروجین در مراجع قانونی را یکی از معضلات اساسی در جامعه برشمرد که ماحصل آن فررزندان فاقد شناسنامه است که برای ادامه تحصیل، ازدواج و در خصوص موضوعات پزشکی با مشکلات زیادی روبه هستند  و درصورتیکه زندگی آنان به شکست منجرشود  تحت پوشش هیچ ارگان حمایتی قرار نخواهند گرفت.
جانشین فرمانده سپاه شهرستان به بررسی و شناسایی مشکلات بانوان به صورت اساسی تأکید کرد تا نقاط ضعف، توانمندی ها و راهکار های عملی از درون مشکل شناسایی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون،,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه