اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مساجدمیزبان طرح اوقات فراغت دانش آموزان/ فعالیت ۲۱۵ کانون فرهنگی و هنری در سه شهرستان زابل

مساجدمیزبان طرح اوقات فراغت دانش آموزان/ فعالیت ۲۱۵ کانون فرهنگی و هنری در سه شهرستان زابل
مسئول کانون های فرهنگی هنری در مساجد زابل عنوان کرد: طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری در مساجد شهرستان های زابل، هامون و نیمروز اجرا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی مقدومی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: به منظور گذران اوقات فراغت دانش آموزان به نحو مطلوب در شهرستان های زابل، نیمروز و هامون طرح اوقات فراغت اجرا می شود.

وی افزود: روان خوانی، روخوانی، حفظ، مباحث اعتقادی، کارآفرینی در مساجد، کلاس های کمک آموزشی و مسابقات ورزشی از جمله مباحث آموزشی در طرح اوقات فراغت به شمار می رود که با حضور مربیان برتر به دانش آموزان آموزش داده می شود.

مقدومی تصریح کرد: سپری کردن اوقات فراغت به شیوه صحیح از جمله مهم ترین نیازهای هر فرد محسوب می شود بنابراین اگر برنامه ریزی مناسب برای افراد و به ویژه دانش آموزان انجام نشود انحطاطات بسیاری در آینده گریبان جامعه را خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: دانش آموزان تا زمانی که در مدرسه به تحصیل می پردازند در حقیقت وقت آنان با درس و تحصیل سپری می شود اما با آغاز فصل تابستان و فراغت از تحصیل به یکباره با اوقات بیکاری سه ماهه مواجه می شوند بنابراین با ایجاد برنامه های تفریحی و آموزشی مناسب می توان آن ها را در مسیر صحیح قرار داد تا در دام اعتیاد و سایر مشکلات رفتاری قرار نگیرند.

مسئول کانون های فرهنگی هنری در مساجد زابل تصریح کرد: کلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های روخوانی و روان‌خوانی، حفظ، تجوید و تفسیر قرآن کریم نیز در مؤسسه قرآن و عترت خادم الرضا(ع) کوثر زابل برگزار می شود که در این راستا کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم در روزهای زوج و کلاس‌های آموزش حفظ قرآن خردسالان نیز در روزهای فرد ویژه پسران و در روزهای زوج ویژه دختران از ساعت ۱۸ تا ۱۹ برگزار می شود.

مقدومی در پایان گفت: در حال حاضر تعداد ۲۱۵ کانون فرهنگی و هنری در مساجد شهرستان های زابل، هامون و نیمروز فعالیت دارند تا با بهره گیری از قران کریم جوانان، نوجوانان و کودکان را در مسیر صحیح هدایت قرار دهد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه