اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:

دولت در مورد محکومیت ایران برای فروش گاز مجانی به ترکیه توضیح دهد/ آقایان شعار ندهید، شفاف سازی کنید

دولت در مورد محکومیت ایران برای فروش گاز مجانی به ترکیه توضیح دهد/ آقایان شعار ندهید، شفاف سازی کنید
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: جریمه شدن ایران به فروش گاز مجانی پیرو شکایت ترکیه غیرقابل توجیه است، آقایان مدعی شفاف سازی مردم باید در جریان قرار گیرند، توضیح دهید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسین نقوی حسینی  در گفتگو با تیتر1 با اشاره به محکومیت ایران به فروش گاز مجانی به ترکیه به مبلغ 2 میلیارد دلار، اظهار داشت: جریمه شدن ایران پیرو شکایت ترکیه غیرقابل توجیه و دلیل آن هم خیلی واضح و روشن است.

وی افزود: آنهایی که آن زمان این قراردادها را بستند قطعاً در جریان مقررات بین‌المللی بودند و شرایط را می‌دانستند، اما باید پرسید چرا اینگونه عمل شده که امروز کشور ما باید به پرداخت چنین جریمه‌ای متهم شود؟ مسئولان دولتی بیایند و پاسخ دهند، آقایانی که شعار شفافیت سر می‌دهند، بیایند توضیح دهند.

سخنگوی کمیسیون امینت ملی مجلس تصریح کرد: دولت حتی مصوبه مجلس شورای اسلامی در ارتباط با شفافیت را اجرا نمی‌کند، مجلس شورای اسلامی 3 سال قبل تصویب کرد که همه قراردادها و پیمان‌های دولتی باید در یک سایتی ارائه شود تا همه مردم به آن دسترسی داشته باشند و بتوانند همه پیمان‌های دولتی را ببینند، بدانند طرف پیمان کیست، با کدام شرکت قرارداد بسته شده است، چند قرارداد بسته شده است، مبلغ قراردادها به چه میزان است، مردم باید در جریان باشند.

وی یادآور شد: 3 سال است دولت این تعهد را اجرایی نمی‌کند، آن وقت می‌آیند در مناظرات و سخنرانی‌هایشان از شفافیت صحبت می‌کنند، اگر شفافیت این قانون است، آن را اجرایی کنید.

نقوی متذکر شد: حالا امروز هم توضیح دهند، بالاخره ملت باید بدانند به چه دلیلی باید به فروش گاز مجانی به مبلغ 2 میلیارد دلار به ترکیه جریمه شویم و از کیسه ملت باید این جریمه پرداخت شود؟! کسانی که می‌گویند قطر و سایر همسایگان منابع ملی ما را بردند خب! این هم از کیسه ملت ایران پرداخت می‌شود، بگویند چه کسی در این زمینه کوتاهی کرده و چرا این اتفاق افتاده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دولت باید توضیح دهد چه کسی باعث محکومیت ایران به پرداخت چنین جریمه‌ای شده است، بیایند شفاف با مردم صحبت کنند و توضیح دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر1,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه