اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آشنایی روحانیون زابل با روش های نوین مسجد داری و شیوه های جذب جوانان و نوجوانان

آشنایی روحانیون زابل با روش های نوین مسجد داری و شیوه های جذب جوانان و نوجوانان
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی مسجد عنوان کرد: روحانیون زابل در کارگاه آموزشی مدیریت مسجد با روش های نوین مسجد داری و شیوه های جذب جوانان و نوجوانان آشنا شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ حجت‌الاسلام تقی قرائتی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت مسجد ویژه روحانیون به خبرنگار اوشیدا گفت: کارگاه آموزشی مدیریت مساجد ویژه روحانیون و ائمه جماعات مساجد شهرستان زابل با هدف آشنایی با روش های نوین مسجد داری و جذب جوانان و نوجوانان به پایگاه اسلام و انقلاب با سخنرانی حجت السلام تقی قرائتی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی مسجد در محل اداره تبلیغات اسلامی زابل برگزار شد.

وی افزود: مسجد پایگاه اسلام، انقلاب و انسان سازی است بنابرایت دشمنان اسلام که اهمیت آن‌ را به طور جدی فهمیده اند سعی در تضعیف و تخریب مساجد دارند.

حجت‌الاسلام قرائتی با تبیین جایگاه مسجد در اسلام اظهار کرد: مسجد پایگاه اسلام، انقلاب و انسان سازی است که دشمنان اهمیت آن‌را به جد فهمیده اند لذا سعی در تضعیف و تخریب مساجد دارند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی مسجد افزود: نیاز امروز جامعه واکسینه کردن جوانان و نوجوانان با انحرافات فکری و اندیشه ای و اعتقادی است که این وظیفه را مسجد با حضور روحانی و امام جماعت فعال و دلسوز می تواند محقق کند.

وی افزود: نوآوری و به روزسازی فعالیت های مسجد و هماهنگی و همدلی فعالین مسجد اعم از هئیت امناء و هئیت مذهبی و کانون های فعال فرهنگی با امام جماعت و هدف گذاری کوتاه مدت و بلند مدت از اهم برنامه های مساجد باید باشد.

گفتنی است؛ در ادامه جلسه کارگاه آموزشی حجت الاسلام قرائتی به مباحث کاربردی، علمی تبلیغی و نقش تبلیغ چهره به چهره پرداخت و حاضرین با سوال و پرسش و کار عملی مطالب لازم را دریافت کردند.

انتهای پیام /

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه