اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت

سازش هزینه دارد!

سازش هزینه دارد!
سازش هزینه دارد، آن جا که هزینه اش باید پر کردن قلب راکتور هسته ای از بتن باشد و دانشمندان هسته ای کشورمان و دوستان شهید احمدی روشن ها در شرکت آب و فاضلاب مشغول به کار شوند!!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس - سمیرا خطیب زاده، متاسفانه طی چهارسال اخیر شاهد رواج تفکری در بین برخی مسئولین و سیاستگذاران کشور بوده ایم که بروز هرگونه چالش و ایستادگی بر سر اصول را در عرصه روابط بین الملل هزینه مند توصیف کرده و دیپلماسی لبخند را چاره حل مشکلات یافته اند.

دیپلماسی که راه حل همه مسایل و مشکلات ریز و درشت کشور، حتی آب خوردنمان را به برجام گره زد و به جای تکیه بر توان داخلی بر آن سوی مرزها امید بست!

جریانی که قصد داشت با سازش و تعامل با غرب، آینده درخشانی را برای کشور رغم بزند، غافل از آنکه این سازش هزینه های زیادی به دنبال دارد.

آری سازش هزینه دارد، آن جا که هزینه اش باید پر کردن قلب راکتور هسته ای از بتن باشد و دانشمندان هسته ای کشورمان و دوستان شهید احمدی روشن ها در شرکت آب و فاضلاب مشغول به کار شوند!!

سازش هزینه دارد، آن جا که ایران باید به دلیل خوشامد بعضی ها از پروژه فرستادن انسان به فضا انصراف بدهد و در کنار گوشش عربستان از اولین هواپیمای ساخت بومی پرده برداری کند!!

سازش هزینه دارد، آن جا که باید به خاطر پذیرش پنهانی قرارداد ننگین 2030 ، درس شهید فهمیده را از کتاب درسی دانش آموزان کشور حذف شود و حتی اجازه داده نشود که نامی از شهید و شهادت در متون درسی آنان بگنجد!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,



سازش هزینه دارد، آن جا که باید در برابر حادثه دلخراش منا و جان باختن تعداد زیادی از هموطنانمان، دیپلماسی منفعلانه اتخاذ شود و در مقابلش مقامات سعودی هم در رقص شمشیر با ترامپ، کشور را عامل بی ثباتی منطقه قلمداد کنند!

سازش هزینه دارد آن جا که باید  درب کارخانه های داخلی یکی پس از دیگری بسته شود و به گشودن درب واردات کشور به انبوه کالاهای خارجی از میخ گرفته تا مربا افتخار شود!!

اما هزینه اصلی سازش از دست دادن اعتماد ملت است، که امید است هوشیاری داخلی و پافشاری و ایستادگی بر مواضع اصلی و اصولی انقلاب، مانع از چنین خسران بزرگی شود.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه