اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مراغه :

ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای احیای امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است

ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای احیای امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مراغه گفت : امر به معروف و نهی از منکر را ضامن حفظ ارزش‌ها دانست و گفت: در این راستا تذکر زبانی وظیفه شرعی و عمومی در برابر ناهنجاری‌ها از جمله روزه‌خواری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رصدمراغا ؛ سرهنگ پاسدار رضا سامی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر دعوت به خیر است، گفت: تمام فرایض الهی درگرو عمل به امر به معروف و نهی از منکر است به گونه ای که اگر این دو فریضه الهی انجام شود دیگر فرایض نیز اجرا می‌شود.
وی افزود : با توجه فرصت ویژه ماه مبارک رمضان باید در حوزه امر به معروف و نهی از منکر بر روی مسائلی از جمله روزه‌خواری، عفاف و حجاب و افطاری ساده توجه بیشتری شود.
فرمانده سپاه مراغه ، امربه‌معروف و نهی از منکر را ضامن حفظ ارزش‌ها و سبب پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد : در این راستا تذکر زبانی وظیفه شرعی و عمومی در برابر جرائم و ناهنجاری‌ها ازجمله روزه‌خواری است.
وی با بیان اینکه نباید در مقابل ناهنجاری‌ها و منکرها سکوت کرد و نظاره گرد بود تصریح کرد : مردم نباید در مقابل بی‌اخلاقی هایی چون روزه خواری ساکت باشند و قبل از مراجع انتظامی خودشان به اشخاصی که در ملأ عام اقدام به روزه خواری می‌کنند تذکر دهند .
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مراغه تأکید کرد : از تمامی شهروندان محترم تقاضا می‌شود ضمن رعایت شئونات این ماه پر خیر و برکت با عمل به این وظیفه شرعی و مقدس و با تواصی به حق در پیشگیری از ناهنجاری‌ها سهیم باشند.
وی در پایان گفت : افرادی هم که به هر دلیلی قادر به روزه گرفتن نیستند از روزه‌خواری در ملأعام خودداری کرده و حرمت ماه مبارک رمضان را نگه‌ دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه