به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ مدیر عامل خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه حضرت صدیقه طاهره (س) در گفت و گویی با تضریح وضعیت بیماران نقص ایمنی اولیه، اظهارکرد: بیماران نقص ایمنی اولیه برای ادامه حیات و زنده ماندن به داروی IVIG نیاز دارند که در صورت نبود آن خطر مرگ آن ها را تهدید خواهدکرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,سید محمد باقر حجازی، با بیان اینکه بیماران نقص ایمنی اولیه نیازمند تزریق مداوم این دارو هستند، عنوان کرد: سال گذشته نیز ما با مشکل کمبود داروی IVIG پیریویژن در سطح داروخانه ها مواجه شدیم که در این زمینه از ذخایر دارویی یکی از انبارها شهر تهران استقاده کردیم.
,وی ادامه داد: موجودی دارویی این انبار برای مدتی مشکل کمبود این دارو را برطرف کرد.
,مدیر عامل خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه با بیان اینکه متاسفانه امسال نیز برای بار دیگر بیماران در تامین این دارو دچار مشکل شدند، خاطرنشان کرد: در گذشته داروی IVIG پیریوژن از سوئیس وارد میشد که هیچ بیماری به آن حساسیت نداشت اما از سال گذشته به دلیل عدم وارد کردن این دارو، داروی IVIG اینتراتکت از آلمان وارد میشود که معدودی از بیماران به آن حساسیت دارند و به کما میروند.
,حجازی دلیل وجود این مشکل را سیستم ایمنی برخی از افراد دانست و گفت: بالغ بر 90 درصد افراد از دارویIVIG اینتراتکت وارداتی از آلمان استفاده کرده و مشکلی ندارند، اما در حدود 10 درصد افراد، نسبت به این دارو حساسیت دارند.
,وی با بیان اینکه خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه حضرت صدیقه طاهره (س) تاکنون برای رفع مشکل این تعداد از بیماران از معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت پیگیری هایی کرده، اما به نتیجه ای نرسیده اند، عنوان کرد: کمبود دارویIVIG پیریوژن تنها مختص به داروخانه های سطح استان اصفهان نبوده و سایر استان ها نیز با این مشکل مواجه هستند.
,مدیر عامل خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه ادامه داد: هزینه هر ویال داروی IVIG برای تزریق به بیماران نقص ایمنی اولیه برابر با هفت میلیون و 500 هزار تومان است که بیمه ها 90 درصد آن را پرداخت می کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه