logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو هیات علمی دانشگاه گیلان:

دستور انقلابی آتش به اختیار یعنی ناکارآمدی متولیان فرهنگی/ مظلومیت فرهنگ حتی از در و دیوار دستگاه های فرهنگی نیز می بارد

دستور انقلابی آتش به اختیار یعنی ناکارآمدی متولیان فرهنگی/ مظلومیت فرهنگ حتی از در و دیوار دستگاه های فرهنگی نیز می بارد
عضو هیات علمی دانشگاه گیلان گفت: رهبر فرزانه انقلاب با دستور انقلابی آتش به اختیار، از یک طرف ناکارآمدی متولیان فرهنگی را و عدم رضایت خویش از این دستگاه های عریض و طویل را اعلام می کند و از سوی دیگر از فعالین فرهنگی دعوت می کند تا دیر نشده اقدامات لازم و بجا را انجام دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم قاسمی روشن، عضو هیات علمی دانشگاه گیلان در گفتگو با روشن خبر،  با اشاره به اینکه یکی از برکات و مواهب بزرگ انقلاب وجود رهبری فرزانه ، بصیر و آگاه به شرایط و اوضاع عصر حاضر، سیاست های جهانخواران، مسایل و مشکلات منطقه و نیازها و ضرورت های کشور ماست، اظهار داشت: همان گونه که بارها  شاهد بوده ایم رهبر انقلاب در صحبتها و سخنرانی ها به مسولین انذار داده اند و به آنها نهیب زده اند که در صدد چاره اندیشی، برنامه ریزی و اجرای سیاست های فرهنگی بر مبنای افکار و رهنمود های بلند امام، انقلاب و ارزش های اسلامی باشند، اما با وجود همه دغدغه هایی که معظم له دارند؛ متولیان و دست اندرکاران عرصه فرهنگی یا باوری به این مبانی فرهنگی ندارند یا شناختی نسبت به این رویکرد ندارند و یا توانایی انجام آن را ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشن خبر, روشن خبر, روشن خبر,

 

,

وی تصریح کرد: نه خود اقدامی عاجلانه و خداپسندانه در این زمینه انجام می دهند، نه از نقطه نظرات اهل فن در این رابطه استفاده می کنند و  نه برای انجام و پیگیری خواسته های مقام معظم رهبری در این حوزه، میدان را برای دیگران باز می گذارند و به آنها آزادی عمل می دهند.

,

 

,

قاسمی روشن با اشاره به اینکه از یک طرف مظلومیت در عرصه فرهنگ از در و دیوار حتی دستگاه های فرهنگی و سازمان های متولی آن می بارد و از سوی دیگر ارتباط بین فرماندهان جنگ نرم و سربازان که مربوط به عرصه فرهنگ کشور است با فرمانده اصلی آن کاملا قطع شده است، گفت: دو فرض تصور میشود یا مسئولیت از فرماندهان و فعالین خودجوش فرهنگی سلب می شود و این افراد دست روی دست بگذارند و بخاطر محدودیت ها و کارشکنی ها از انجام هر عملی خودداری کنند و یا اینکه علی رغم میل دست اندرکاران و متولیان که هجوم دشمنان را مشاهده می کنند و تخریب آنها را می بینند ولی کاری انجام نمی دهند، به پا خیزند و  برای جلو گیری از آسیب های فرهنگی وارد میدان شوند و نفوذ دشمن  در حوزه فرهنگ و عناصر فرهنگی را مسدود نمایند.

,

 

,

عضو هیات علمی دانشگاه گیلان خاطر نشان کرد: فرمانده اصلی باز مثل همیشه قفل ها را شکسته و بن بست ها را باز می کند و سربازان و فرماندهان خود را مختار می کند که در صورت تشخیص درست و عاقلانه و سنجیده با برنامه ریزی صحیح  برای رفع مشکلات فرهنگی اقدام کنند.

,

 

,

این استاد دانشگاه در پایان گفت: رهبر فرزانه انقلاب با دستور انقلابی آتش به اختیار، از یک طرف ناکارآمدی متولیان فرهنگی را و عدم رضایت خویش از این دستگاه های عریض و طویل را اعلام می کند و از سوی دیگر از فعالین فرهنگی دعوت می کند تا دیر نشده اقدامات لازم و بجا را انجام دهند و جلوی نقشه های شوم دشمنان در قلمرو فرهنگ را بگیرند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه