logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر حوزه علمیه استان ایلام:

حملات تروریستی در ایران سبب اتحاد بیشتر مردم با انقلاب و رهبری خواهد شد

حملات تروریستی در ایران سبب اتحاد بیشتر مردم با انقلاب و رهبری خواهد شد
این استاد حوزه اقدام تروریستی أخیر تهران را محکوم کرد و گفت: این حرکات تروریستی در باور و اراده مردم کوچکترین تأثیری نخواهد داشت و سبب اتحاد و انسجام بیش از پیش مردم با انقلاب و مقام معظم رهبری خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام پویا، حجت الاسلام والمسلمین "وعد مرادبیگی"، مدیر حوزه علمیه استان ایلام در جلسه شورای معاونین حوزه علمیه ایلام با اشاره به فرارسیدن لیالی قدر و تأکید بر تبیین معارف ناب اهل بیت(ع) برای جوانان، گفت: اگر نسل جوان ما محبت اهل البیت (ع) را با معرفت همراه کند، مسلماً در برابر هجمه ها و شبهات دشمنان که به عمد در میان آنان مطرح می شود، بیمه شده و به راحتی در مسیر انحرافی دشمن قرار نخواهد گرفت.
مدیر حوزه علمیه استان ایلام اظهار کرد: با تبیین درست تمام زوایای دین و سیره اهل بیت(ع) برای جوانان می توانیم راه های نفوذ ذشمنان را بسته و سد محکمی در برابر آنان باشیم.
وی افزود: حوزه های علمیه باید در نحوه معرفی و تبیین زوایای دین و سیره اهل البیت به سبک تبلیغی و سیره جذب امامان معصوم(ع) نزدیک شده تا بتوانند در جذب جوانان و مسلح نمودن آنان به سلاح دین وتقوی موفق شوند.
مرادبیگی استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان را غنیمت دانست و گفت: لیالی قدر، شب های پر رمز و رازی است که همه ما باید دست توسل و نیاز به درگاه احدیت دراز نموده و نخستین دعا و دغدغه ما پس از ظهور حضرت حجت(عج)، تقویت نظام جمهوری اسلامی و سربلندی رهبر انقلاب باشد.
وی در ادامه اقدام تروریستی أخیر تهران را محکوم کرد و گفت: این حرکات تروریستی در باور و اراده مردم کوچکترین تأثیری نخواهد داشت و سبب اتحاد و انسجام بیش از پیش مردم با انقلاب و مقام معظم رهبری خواهد شد.
گفتنی است؛ در این جلسه معاونین حوزه علمیه ایلام گزارشی از برنامه ها و فعالیت های معاونت مربوطه ارائه دادند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام پویا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه