logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

گزارش/

کالبد شکافی انتخابات شورای شهر الشتر/ آیا نتیجه انتخابات شورای شهر الشتر تأیید خواهد شد؟

کالبد شکافی انتخابات شورای شهر الشتر/ آیا نتیجه انتخابات شورای شهر الشتر تأیید خواهد شد؟
انتخابات شورای شهر الشتر نیز بسان سایر شهرهای کشور در ۲۹ اردیبهشت با حضور حداکثری مردم برگزار و نتیجه نهایی آن مشخص گردید. اما پس از اعلام نتیجه انتخابات شورای شهر، برخی کاندیداها نسبت به نتیجه اعلام شده اعتراض کرده و خواستار بررسی صندوق‌های اخذ رأی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از لرسو؛ انتخابات شورای شهر الشتر نیز بسان سایر شهرهای کشور در ۲۹ اردیبهشت با حضور حداکثری مردم برگزار شد. در نهایت آقایان سجاد امیری، صمدامیری، علی بهرامی، حمید رشیدی و خانم نجمه منظمی به عنوان منتخبین مردم حائز اکثریت آرا شناخته شدند و  ترکیب آینده شورای شهر الشتر با این افراد مشخص شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لرسو,

اما پس از اتمام شمارش آراء و اعلام نتایج برخی از کاندیداها که اسامی آنها در بین ۵ نفر نبوند، به نتیجه انتخابات معترض شدند و از مبادی مختلف از جمله شورای عالی نظارت بر انتخابات برای رسیدگی و بازشماری تقاضای رسیدگی نمودند.

,

پس از این اعتراضات بصورت نمونه چند مورد از صندوق‌های شهر الشتر بازشماری شد که نتیجه‌ای برای معترضین به دنبال نداشت. امروز نیز در ادامه اعتراضات و شکایات برخی کاندیداها به نتیجه انتخابات شورای شهر الشتر، تعدادی از صندوق‌های شهر الشتر مورد اعتراض با حضور نماینده سلسله ودلفان در مجلس شورای اسلامی و عضو شورای عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان در حضور ۲ تن از کاندیداهای معترض، یک نفر آقا و یک نفر خانم، بازشماری شد که در صندوق‌های بازشماری شده تا این ساعت اختلاف محسوس و قابل اعتنایی که مصداق قانونی تخلف باشد، یافت نشده است.

,

با پایان باز شماری صنادیق اخذ رای شورای شهر الشتر رستمیان نماینده سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی شورای عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان در این رابطه به خبرنگار لرسو گفت: با بررسی‌های دقیق به عمل آمده تخلفی در انتخابات دیده نشده و از نظر اینجانب انتخابات مورد تائید است.

,

وی افزود: پس از نشست با رئیس و اعضای شورای نظارت تائیدیه رسما اعلام می‌شود.

,

به نظر می‌رسد در صورت ادامه روند به این شکل انتخابات شورای شهر الشتر تایید خواهد شد.

,

انتهای پیام/

,

گزارش: فیروز اکبری

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه