اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول جامعه زنان کوثر طرح کرد:

ضرورت گسترش و راه اندازی مکان‌های فرهنگی و ورزشی برای حمایت از بانوان کارآفرین

ضرورت گسترش و راه اندازی مکان‌های فرهنگی و ورزشی برای حمایت از بانوان کارآفرین
مسئول جامعه زنان کوثر گفت: به صورت جزئی می‌توان با گسترش و راه اندازی مکان‌های فرهنگی، ورزشی و تفریحی برای حمایت از بانوان کارآفرین بدسرپرست و بی‌سرپرست در جهت ایجاد اشتغال، آموزش زنان و دختران آسیب‌دیده تلاش کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، فرحناز اسمعیلی با اشاره به مهم‌ترین سیاست‌های امور بانوان و خانواده شهرستان کوثر در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی طی سال جاری اظهار داشت: برنامه‌های مختلفی در این بخش همچون هم افزایی بین نیروی بسیج و یکپارچه‌سازی حمایت‌ها و اقدامات در قالب یک فرآیند منسجم برای تقویت و تحکیم بنیان نهاد مقدس خانواده و رفع مسائل و مشکلات آن، بررسی و شناخت دقیق نیازها، دغدغه‌ها و مشکلات بانوان و خانواده‌ها از جمله روابط بین فردی، زوجین، روابط بین والدین و فرزندان در شهرستان کوثر و طرح موضوع در جلسات مرتبط برای حل آن‌ها دنبال می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین سیاست‌های پیش‌بینی شده در سال جاری، ایجاد ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی در سطح شهرستان با هدف افزایش مشارکت زنان در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، شناسایی بانوان موفق و کارآفرین در سطح شهرستان و معرفی آن برای حمایت و استفاده از تسهیلات برای کارآفرینی اشتغال پایدار است.

,

مسئول جامعه زنان کوثر ضمن تبیین دغدغه‌های بخش بانوان شهرستان و اقدامات صورت گرفته گفت: به طور کلی مهم‌ترین دغدغه در حوزه بانوان و خانواده، وجود آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد، پیامدهای مخرب فضاهای مجازی بوده که ارزشمندترین فعالیت و اقدام امور بانوان و خانواده این شهرستان، اجرای برنامه‌هایی در جهت حفظ کیان و ارزش‌های خانواده و ضرورت توجه به کرامت انسانی زن است.

,

وی عنوان کرد: می‌توان با گسترش و راه اندازی مکان‌های فرهنگی، ورزشی و تفریحی برای حمایت از بانوان کارآفرین و دیگر افرادی که در تیررس هجمه ها و چالش های اجتماعی هستند در جهت ایجاد اشتغال، آموزش زنان و دختران آسیب‌دیده تلاش کرد و برای توانمندسازی آن‌ها از فرهنگ سازی برای کاهش پیامدهای منفی فضاهای مجازی برای خانواده‌ها و تحقق این اهداف از ظرفیت ادارات و مسؤولان ادارات شهرستان بهره‌مند شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه