اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پس از یکسال بررسی کارشناسی؛

دادگاه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری به نفع دارالقرآن شهرک اکباتان رای داد+ سند

دادگاه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری به نفع دارالقرآن شهرک اکباتان رای داد+ سند
شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری با صدرور این حکم رای دادگاه بدوی در مورد دارالقرآن را باطل کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دیوان عدالت اداری پس از حدود یکسال کار کارشناسی دقیق با صدور رأی مستدل در سیزده صفحه، قانونی بودن واگذاری و ساخت دارالقرآن در شهرک اکباتان که متعلق به هیات عشاق المهدی(عج) این شهرک است را تایید کرد.

شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری با صدرور این حکم رای دادگاه بدوی در مورد دارالقرآن را باطل کرد.

در بخش پایانی حکم شعبه هفتم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره ماجرای تاسیس این دارالقرآن که در دوسال گذشته فراز و فرودهای زیادی داشته، آمده است: «تجدید نظرخواهی شهرداری و وکیل وارد ثالث موجه تشخیص و به استناد قوانین مذکور و ماده 71 قانون تشکیلات آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ضمن نقض رای شعبه بدوی حکم به رد شکایت صادر و اعلام می‌گردد رای صادره قطعی است.»

دیوان عدالت اداری با صدور این حکم ادعاهای برخی ساکنین این شهرک مبنی بر اینکه ساخت این مجموعه فرهنگی غیرقانونی و غیرکارشناسی است را بی‌اساس دانست و سرانجام ماجرا به نفع دارالقرآنی که توسط هیات عشاق المهدی (عج) و اهالی همین شهرک اداره می‌شود به پایان رسید.

در حکم سیزده صفحه‌ای دیوان تمام اتهامات وارده نظیر «عدم رعایت مشاعات»، «تخریب فضای سبز»، «تغییر کاربری مکان»، «عدم ایمنی و استحکام بنا»، «رعایت حریم تأسیسات» و «غصبی بودن زمین» مورد بررسی دقیق کارشناسی قرار گرفته و در همۀ این موارد حتی یک مورد هم وارد تشخیص داده نشده است.

این در حالی است که در دوسال گذشته افراد معترض با طرح ادعاهای غیرکارشناسی و بعضا دروغ که همراه با رفتارهای ناپسند اجتماعی از جمله ایجاد درگیری‌ میان ساکنین این شهرک، پخش شب‌نامه، آسیب زدن به اموال دارالقرآن، طرح ادعاهای دروغ در برخی رسانه‌های خاص و حتی همکاری با سایت‌ها و رسانه‌های ضد انقلاب بوده است به برهم زدن آرامش روانی ساکنین یکی از بزرگترین شهرک‌های مسکونی خاورمیانه اقدام کرده‌اند.

حال باید دید افراد معترض که پیش از این با اقدامات خود نشان داده‌اند که به هیچ قانون و قاعده‌ای پایبند نیستند و بر اساس منافع شخصی و سیاسی خود عمل می‌کنند به رای نهایی دادگاه تمکین می‌کنند یا نه؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه