اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش/

کهگیلویه و بویراحمد رتبه 29 مرگ و میر تصادفات دورن شهری را به خود اختصاص داد/توجه نداشتن به جلو عامل 34 درصد تصادفات درون شهری کشور

کهگیلویه و بویراحمد رتبه 29 مرگ و میر تصادفات دورن شهری را به خود اختصاص داد/توجه نداشتن به جلو عامل 34 درصد تصادفات درون شهری کشور
داده های نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد که استان کهگیلویه و بویراحمد رتبه 29 مرگ و میر در تصادفات درون شهری را به خود اختصاص داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس داده های آمار نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد قم، یزد، خراسان رضوی بیشترین میزان مصدومان به جمعیت و کردستان، چهارمحال و تبریز و کهگیلویه و بویراحمد کمترین میزان را دارند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, داده های آمار نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد قم، یزد، خراسان رضوی بیشترین میزان مصدومان به جمعیت و کردستان، چهارمحال و تبریز و کهگیلویه و بویراحمد کمترین میزان را دارند.,
,

همانطور که از رانمایی و رانندگی کشور اعلام کرده است توجه نداشتن رانندگان به جلو عامل ٣٤ درصد تصادف های برون شهری بوده و بیشترین تصادفات را رقم زده است.

, همانطور که از رانمایی و رانندگی کشور اعلام کرده است توجه نداشتن رانندگان به جلو عامل ٣٤ درصد تصادف های برون شهری بوده و بیشترین تصادفات را رقم زده است.,

تخطی از سرعت مطمئنه باعث به وجود آمدن ٢ درصد تصادف‌ها شده است، همچنین انحراف به چپ در ١٦ درصد تصادفات جاده‌ها عامل اصلی بوده است.

,

 رعایت نکردن حق تقدم نیز نقش ١٣ درصدی در رخ دادن تصادفات برون شهری ٦ ماه اول سال داشته است.

,

خستگی و خواب آلودگی( ٦ درصد)، تغییر مسیر ناگهانی( ٢.٧ درصد)، حرکت خلاف جهت و نقص فنی( هرکدام یک درصد) کمترین نقش را در تصادفات جاده ها داشته اند.

,

و اما استان کهگیلویه و بویراحمد که یکی از کوچکترین استانهای کشور محسوب می شود از این مرگ و میر ها بی نصیب نبوده و با توجه به نرخ جمعیتی که دارد هر روزه به دلایل مختلف اعم از غیر استاندارد بودن جاده های درون شهری، سرعت غیر مجاز، نبستن کمربند ایمنی و عدم توجه به جلو تصادفات مرگ و میر زیادی دارد.

,

این استان دارای 8 شهرستان است که 4 شهرستان آن نوپا بوده و تاکنون آنطور که باید و شاید شاخصه های جاده های استاندارد و قوانین راهنمایی و رانندگی پیاده نشده و هنوز تا استاندارد های کافی فاصله های زیادی دارد که همین علت باعث شده که مرگ و میرهای ناشی از تصادفات شهری افزایش یابد.

,

در سال جاری که هنوز سه ماه از آن گذشته است تصادفه های مرگ و میری در مرکز استان صورت گرفته که نشان می دهد که سرعت های غیر مجاز و عدم توجه به جلو از مهمترین علت های این تصادفات بوده است.

,

در نمودار زیر نیز نشان می دهد که استان "کهگیلویه و بویراحمد"در بین استان های کشور در شاخص مصدومیت ناشی از تصادفات درون شهری در رتبه بیستم قرار دارد که این آمار نسبت به جمعیت استان می باشد.

در بخش مرگ میر تصادفات درون شهری نیز کهگیلویه و بویراحمد در بین 31 استان کشور رتبه 29 را دارا می باشد.

, در نمودار زیر نیز نشان می دهد که استان "کهگیلویه و بویراحمد"در بین استان های کشور در شاخص مصدومیت ناشی از تصادفات درون شهری در رتبه بیستم قرار دارد که این آمار نسبت به جمعیت استان می باشد.

در بخش مرگ میر تصادفات درون شهری نیز کهگیلویه و بویراحمد در بین 31 استان کشور رتبه 29 را دارا می باشد.
,
,
,

 

,
 
,
, ,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه