اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره نظارت صنعت، معدن و تجارت گلستان:

تخلف 8 میلیاردی یکی از بانک های گلستان در گرانفروشی ارز

تخلف 8 میلیاردی یکی از بانک های گلستان در گرانفروشی ارز
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از شناسایی تخلف گرانفروشی در نرخ ارز در واحد ارزی سرپرستی یکی از شعب بانک های استان گلستان خبر داد و گفت: پس از شکایت کتبی مدیر یک واحد تولیدی در سطح استان از شعبه ارزی یکی از بانک های استان، مبنی بر گرانفروشی در نرخ ارز تخصیص یافته در سالهای 1391 و 1392 , بررسی این پرونده در دستور کار بازرسان سازمان قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "علی اصغر اصغری" مشاور رئیس سازمان و رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در خصوص این خبر به خبرنگار ما گفت: پس از بازرسیهای بعمل آمده و  انجام تحقیقات تکمیلی و بررسی قوانین و بخشنامه های صادره توسط بانک مرکزی مشخص گردید، مدیریت بانک مورد نظر با استناد به آراء دیوان عدالت اداری و ابطال بخشنامه های اولیه بانک مرکزی در سالهای یاد شده، اقدام به فروش ارز به قیمت بالاتر از نرخ های مصوب به واحد تولیدی به منظور واردات مواد اولیه نموده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی افزود: پس از احراز تخلف گرانفروشی در محاسبه مابه التفاوت نرخ ارز تخصیص یافته توسط بازرسان این سازمان پرونده تخلف بانک مورد نظر به ارزش ریالی بالغ بر هشت میلیارد ریال تشکیل و جهت صدور رای نهایی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال گردید.

,

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در ادامه گفتگو با خبرنگار ما تصریح کرد: حوزه نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت استان در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و صاحبان واحدهای تولیدی در سه بخش دولتی و خصوصی و تعاونی برابر قانون تعزیرات حکومتی و قانون نظام صنفی صالح به پیگیری تخلفات اقتصادی بوده و  اشاره داشت در سال جاری که مزین به سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است، سعی خواهد شد با تقویت این نظارت ها از بروز تخلفات احتمالی و حمایت لازم از بخش تولید  با همکاری مدیران بنگاه های اقتصادی بعمل آید.

"اصغری در پایان از تمامی صاحبان صنایع و مدیران واحد های تولیدی خواست تا در صورت مواجه شدن با رفتارهای غیر اصولی و مغایر با قانونی از سوی مدیران بخشهای خدمات دهنده با مراجعه به ستاد خبری این سازمان و اعلام  تخلف احتمالی پیگیری لازم را معمول داشته تا با کارشناسی و بررسی موارد مرتبط سریعاً موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه