اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

مردم در ماه رمضان احسان های خود را از طریق بهزیستی و کمیته امداد به دست نیازمندان برسانند/بیمه درمانی جزو واجبات است

مردم در ماه رمضان احسان های خود را از طریق بهزیستی و کمیته امداد به دست نیازمندان برسانند/بیمه درمانی جزو واجبات است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: مردم به جای گدا پروری، در ماه مبارک رمضان، احسان ها و نیکی های خود را از طریق بهزیستی و کمیته امداد به دست نیازمندان برسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، آیت الله مجتهد شبستری در دیدار با کارکنان بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی با بیان اینکه در اسلام به نوع دوستی و اخوت اسلامی تاکید شده ، اظهار کرد: مسئله سلامت جسم و روان مورد عنایت خاص می باشد و از قدیم الایام در ایران افراد خیر و نیکوکار در کمک به افراد نیازمندان پیشگام بودند.

وی با بیان اینکه اسلام در خصوص رعایت حقوق اسلامی، حقوق انسانی و حتی حقوق حیوانی تاکید کرده است، گفت: در اسلام کمک به هم نوعان تاکید شده است حتی اگر شخصی غیر مسلمان باشد، وظیفه مسلمان کمک رسانی به این افراد نیازمند غیر مسلمان است.

ساخت سلاح های کشتار جمعی حرام است/آمریکا بهانه تراشی می کند

وی همچنین با بیان اینکه در خصوص سلاح های کشتار جمعی نیز آمریکا بهانه تراشی می کند، تصریح کرد: آمریکا با این بهانه که ایران می خواهد سلاح های کشتار جمعی بسازد، بهانه تراشی می کند، در صورتی که ایران فقط سلاح های هسته ای صلح آمیز می سازد و همچنین طبق فتوای فقهای اسلامی، ساخت سلاح های کشتار جمعی حرام است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه تمام افراد جامعه باید از مزایای زندگی چون مسکن، غذای مناسب بهره مند شوند، خاطرنشان کرد: باید برای توسعه جامعه، همواره حمایت از افراد نیازمند در اولویت قرار بگیرد.

وی همچنین در خصوص حوزه توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: رسیدگی به معلولان جامعه خدمت بزرگی است که سازمان بهزیستی نیز متولی این امر است و کاهش درد های معلولان جامعه از سوی این سازمان، خدمت بزرگی به جامعه است و باید از این سازمان قدردانی کنیم.

وی همچنین اقدامات بهزیستی در خصوص ایجاد کمپ و بازپروری معتادان را اقدامی بسیار ارزشمند تلقی کرد و متذکر شد: مواد مخدر سوغات استعمار است و باید برای ریشه کن کردن آن، تمامی سازمان ها بسیج شوند.

آیت الله شبستری همچنین به ضرورت مشارکت مردم با سازمان بهزیستی جهت رفع نیاز افراد مستمند تاکید کرد و یادآور شد: بودجه دولتی که در اختیار این سازمان قرار می گیرد برای خدمت رسانی کامل به افراد نیازمند کافی نیست بنابراین باید افراد جامعه در این امر نیک مشارکت کنند.

وی همچنین با بیان اینکه مردم باید از گداپروری خودداری کنند، گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای مردم برای کمک به افراد نیازمند جامعه است، بنابراین مردم باید در این ماه، احسان و نیکی های خود را از طریق سازمان بهزیستی و کمیته امداد به دست نیازمندان برسانند.

وی در خصوص بیمه تامین اجتماعی نیز اظهار کرد:  قبلا که بنده نماینده بودم، همواره در مجلس از بیمه تامین اجتماعی حمایت می کردم.

امام جمعه تبریز افزود: بیمه تامین اجتماعی، یکی از قوانین مترقی قانون اساسی است و در اسلام نیز مورد تایید و ضمین قرار گرفته است و بیمه تامین اجتماعی یکی از قراردادهای عقلایی است و بیمه درمانی جزو واجباب است که باید فرهنگ استفاده از آن در جامعه نهادینه شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه