به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبنم همدان ، سازمان بسیج جامعه زنان استان همدان به مناسبت روز قدس طبق بیانیه ای از همه زنان انقلابی و مؤمن دعوت کرد همراه با سایر اقشار کشور و زیر لوای ولایت مطلقه فقیه و جمهوری اسلامی در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند. در این بیانیه آمده است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبنم همدان,بسم الله الرحمن الرحیم
,روز قدس روز وحدت و انسجام اسلامی است که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آن را نماد همبستگی همه ملل مسلمان دانستند. در این روز آحاد ملت مسلمان ایران و دیگر مسلمانان جهان انزجار خود را از رژیم غاصب و مستکبر صهیونیستی اعلام کرده و برای ریشه کن شدن غده سرطانی بشریت ، اسرائیل غاصب ، از صحنه روزگار، اعلام همبستگی می کنند.
,اکنون که رژیم صهیونیستی با سیاست های نژاد پرستانه، چنگال بی رحم خود را بر روی مردم مظلوم فلسطین و همه مسلمین جهان گشوده و با حمایت و پرورش مزدوران تکفیری داعش دشمنی مسلم خود را با مسلمین جهان محرض گردانیده، بر همه مسلمانان جهان واجب است که با نشان دادن انسجام اسلامی و حمایت از حقوق به حق مردم فلسطین در مقابل این قدرت های پوشالین جهان بایستند.
,

, سازمان بسیج جامعه زنان سپاه انصار الحسین (ع) مقاومت را حق مسلم مردم مظلوم فلسطین در مقابل رژیم کودک کش صهیونیستی می داند و از همه بانوان غیور و انقلابی کشور، که قشری تأثیرگذار در جامعه هستند دعوت می کند با شرکت حداکثری در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن تجدید پیمان با آرمان های امام راحل (ره) و انقلاب شکوهمند اسلامی در حمایت از زنان و کودکان مظلوم فلسطین که زیر یوغ رژیم جنایتکار صهیونیستی هستند، نهضت مقاومت فلسطین را تقویت کنند و در کنار دیگر مسلمانان جهان با اتحاد و همبستگی لرزه بر اندام استکبار جهانی بیندازند.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه