اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آمادگی مردم ولایتمدار شهرستان درمیان برای‌ حضور پررنگ ‌در راهپیمایی روز قدس

آمادگی مردم ولایتمدار شهرستان درمیان برای‌ حضور پررنگ ‌در راهپیمایی روز قدس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان درمیان گفت: راهپیمائی روز قدس ساعت 10 صبح از محل میدان شهید حمزه ای به سمت میدان امام رضا(ع) برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "حجت الاسلام و المسلمین محمد هادی نودهی" در گفت‌وگو با وحدت درمیان، با بیان اینکه روز قدس روز حمایت از مظلوم در برابر ظالم است گفت: این حرکت بزرگ برگرفته از اندیشه های دینی و اعتقادی ما است. امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: "کونوا للظالم خصما و للمظلوم عونا"، همچنین نبی اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: "هر کس ندای مظلومی را بشنود و به یاری وی نشتابد مسلمان نیست".

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, وحدت درمیان,
 
,
وی با بیان اینکه راهپیمایی امسال از اهمیت خاص و ویژگی منحصر به فرد برخوردار است، گفت: اعلام حمایت از عملیات غرور آفرین موشکی سپاه پاسداران و هدف قرار دادن مقر داعش و تروریست های تکفیری در دیرالزور بود که به دست توانای  فرزندان ولایت با یک حرکت انقلابی انجام گرفت و موجب تحسین دوست و دشمن قرار گرفت و انسجام و اتحاد تمامی مردم و مسئولین کشور را در مقابله با دشمنان خارجی و عناصر داخلی آنان نشان داد.
,
 
,
نودهی همچنین در خصوص مسیرهای راهیپمایی و ساعت آغاز آن در درمیان به خبرنگار وحدت درمیان هم گفت: راهپیمائی  روز قدس ساعت 10 صبح از محل میدان شهید حمزه ای به سمت میدان امام رضا(ع) برگزار می شود.
,
 
,
وی از روحانیون، شوراهای اسلامی، دهیاران و پایگاه‌های بسیج خواست تا زمینه حضور مردم را با اطلاع رسانی به موقع فراهم آورند.
,
 
,
امیدوارم مردم شریف و مؤمن شهرستان درمیان با حضور پرشور در مراسم روز قدس امسال، بار دیگر با آرمانهای امام راحل (ره)، فرامین حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی و خون شهدا بویژه خون شهدای مدافع حرم و شهدای انتفاضه فلسطین بیعت مجددی نمایند. 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه