اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم ارومیه در گفت‌وگو با دانا:

ستاد احیای دریاچه ارومیه بجای ارومیه در تهران مستقر است/ اقدامات دولت برای احیای دریاچه ارومیه کافی نبوده است/ در دو سال اخیر آب دریاچه ارومیه 18 سانتی متر کاهش یافته است

ستاد احیای دریاچه ارومیه بجای ارومیه در تهران مستقر است/ اقدامات دولت برای احیای دریاچه ارومیه کافی نبوده است/ در دو سال اخیر آب دریاچه ارومیه 18 سانتی متر کاهش یافته است
نماینده مردم ارومیه در خصوص اقدامات انجام شده برای احیای دریاچه ارومیه توسط دولت یازدهم در طول این چند سال گفت: دولت برای احیای دریاچه ارومیه اقدامات قابل توجهی را انجام داد ولی متاسفانه این اقدامات برای احیای دریاچه ارومیه کافی نبوده و باید اقدامات جدی تری برای احیای دریاچه ارومیه صورت پذیرد تا دریاچه را از مرگ احتمالی نجات داد.
[

سیدهادی بهادری نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم ارومیه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص اقدامات انجام شده برای احیای دریاچه ارومیه توسط دولت یازدهم در طول این چند سال گفت: دولت برای احیای دریاچه ارومیه اقدامات قابل توجهی را انجام داد ولی متاسفانه این اقدامات برای احیای دریاچه ارومیه کافی نبوده و باید اقدامات جدی تری برای احیای دریاچه ارومیه صورت پذیرد تا دریاچه را از مرگ احتمالی نجات داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی در ادامه با اشاره به تشکیل ستاد احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد: ستادی را متشکل از برخی افراد دولتی و کارشناسان محیط زیست برای احیای دریاچه ارومیه بنام ستاد احیای دریاچه ارومیه تشکیل دادند تا با همکاری و هم اندیشی یکدیگر اقدامات لازم را برای احیای دریاچه ارومیه انجام دهند ؛ ولی متاسفانه این ستاد تا کنون اقدامات مثمر ثمری را از خود نشان نداده است.

,

 

,

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم مستقر شدن ستاد احیای دریاچه ارومیه در این استان بیان داشت: ستاد احیای دریاچه ارومیه یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارد مستقر شدن آن در تهران است در صورتی که این ستاد باید حضور میدانی در محل یعنی استان آذربایجان غربی داشته باشد نه اینکه در تهران و به دور از پروژه جلسات متعددی را تحت این ستاد برای احیای دریاچه ارومیه تشکیل دهیم؛ معلوم است در این صورت وجود چنین ستادی برای احیای دریاچه ارومیه مثمر ثمر نخواهد بود.

,

 

,

بهادری تشکیل ستاد احیای دریاچه ارومیه را در آذربایجان غربی امری ضروری دانست و افزود: دولت اگر می خواهد واقعا کمکی به احیای دریاچه ارومیه کند باید مکان ستاد احیای دریاچه ارومیه را از تهران به ارومیه انتقال دهد تا افراد با حضور میدانی در صحنه نظرات کارشناسی و مهندسی خود را برای احیای دریاچه ارومیه ارائه کنند.

,

 

,

وی اقدامات دولت برای احیای دریاچه ارومیه را کافی ندانست و گفت: علی رغم اقداماتی که دولت برای احیای دریاچه ارومیه انجام داده است ولی این اقدامات برای احیای دریاچه ارومیه کافی نبوده و باید بیش از اینها برای احیای دریاچه ارومیه که بزرگترین دریاچه کشور و جهان است توجه کند و اقدامات در خور شانی را برای احیای دریاچه ارومیه انجام دهد.

,

 

,

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش سطح آب دریاچه ارومیه اظهارداشت: به طور کلی آب دریاچه ارومیه نسبت به ده دوازده سال گذشته افزایش سطح داشته است ولی در دو سال اول دولت یازدهم 20 سانتی متر کاهش سطح آب در دریاچه ارومیه داشتیم؛ از دوسال گذشته تا کنون نیز با کاهش 18 سانتی متری سطح آب در دریاچه روبرو بوده ایم و این امر خود یک محرک و هشداری است تا نسبت به احیای دریاچه ارومیه اقدامات جدی تری از سوی دولت صورت پذیرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه