اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس قوه قضائیه:

اقدام موشکی سپاه، گوشه کوچکی از عزم ایران برای مبارزه با تروریسم را نشان داد/ امیدواریم تروریست‌ها و حامیانشان متوجه پیام روشن ایران شده باشند

اقدام موشکی سپاه، گوشه کوچکی از عزم ایران برای مبارزه با تروریسم را نشان داد/ امیدواریم تروریست‌ها و حامیانشان متوجه پیام روشن ایران شده باشند
رئیس قوه قضاییه، اقدام اخیر موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان دیرالزور با هدف انهدام یکی از مقرهای فرماندهی و مرکز تجمع تروریستهای تکفیری داعش در مرز سوریه و عراق را ابلاغ کننده پیامی روشن برای تروریستها و حامیان منطقه ای و بین المللی آنها دانست و گفت: این اقدام، گوشه بسیار کوچکی از عزم پولادین ایران برای مبارزه با تروریسم را نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله آملی لاریجانی در جلسه‌ای که با حضور جمعی از مسئولان عالی قضایی پیرامون اقدامات داعش در کشور تشکیل شده بود، عملیات موشکی لیله القدر و به هلاکت رسیدن تعداد زیادی از اعضای موثر و نیروهای داعش در دیرالزور را نمایش گوشه‌ای از اقتدار دفاعی کشور و توان و عزم جدی جمهوری اسلامی در مبارزه با تروریسم دانست و با اشاره به اقتدار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این عملیات ضد تروریستی تصریح کرد: این اقدام بجا از سوی نیروهای عزیزوافتخارآفرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گوشه بسیار کوچکی از عزم و اراده پولادین جمهوری اسلامی برای مبارزه با تروریسم را به نمایش گذاشت و ما امیدواریم که تروریست‌ها و حامیان بین المللی و منطقه‌ای آن‌ها این پیام روشن را به درستی دریافت کرده باشند که تلاش حقیرانه شان برای ناامن سازی کشوری که در منطقه از بالاترین سطح امنیت و ثبات برخوردار است، پاسخهای جدی و کوبنده‌ای در پی خواهد داشت و توصیه ما این است که تلاش نکنند با اقداماتشان، جمهوری اسلامی را در عرصه دفاعی محک بزنند، زیرا گاهی این محک زدن، هزینه‌های بسیار گزافی برایشان خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


رییس دستگاه قضایی و عضو شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ایران به عنوان یکی از قربانیان برجسته تروریسم در جهان، همواره سردمدار مبارزه با این پدیده شوم بوده است، اظهار کرد: یکی دیگر از پیامهای مهم اقدام اخیر برادران مجاهدمان در سپاه، نمایش گوشه‌ای از عزم جدی جمهوری اسلامی در مبارزه با تروریسم بود که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری و سایر مسئولان نظام بوده است.

,
,


آیت الله آملی لاریجانی همچنین با اشاره به واکنشهای مردمی به اقدام موشکی سپاه، همگرایی و همصدایی قشرهای مختلف مردم با دیدگاههای گوناگون در حمایت از این اقدام مقتدرانه را ناشی از بصیرت بالای آحاد جامعه در مورد مسائل مرتبط با امنیت و منافع ملی دانست و خاطرنشان کرد: همگی باید قدردان این نعمت بزرگ باشیم و فراموش نکنیم که امروز، اقتدار و امنیت این کشور در گرو حضور مردم، رهنمودهای داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و توان دفاعی متکی به ایمان و اخلاص است. امیدواریم مردم با حضور حماسی خود در راهپیمایی روز قدس نیز، بار دیگر انسجام و همبستگی خود در برابر دشمن را نشان دهند و پیام محکم خود را ضمیمه اقدام اخیر سازند تا تروریست‌ها و حامیانشان با چهره واقعی تری از اقتدار ایران آشنا شوند.

,
,

 

,

منبع: میزان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه